FOTO by Instagram @martesi_distillery

Dom

Pozor ljubitelji gina – jeste li već isprobali istarski Martesi Gin?

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Ako volite dobar gin i ako volite kupovati hrvatsko, checkirajte ovaj istarski brend

U toplim ljetnim danima nekoliko stvari je bitno – nošenje proizvoda koji imaju zaštitni faktor kako ne bismo izgorjeli, nošenje sunčanih naočala i zaštitnih pokrivala za glavu te dovoljan unos tekućine.

Voda, nezaslađeni čajevi, voćni sokovi ili smoothieji su neke od najdražih dnevnih izbora za hidratiziranje tijela, ali što kada se spusti večer…Kada sjedite u kafiću s prijateljima i prijateljicama po ljetnim vrućinama, što obično naručujete?

Limunadu, mineralnu, pivo, čašu dobrog bijelog vina, neki koktel ili možda gin?

Gin je u svim svojim kombinacijama zaludio ljubitelje alkohola, ljeta i dobrog provoda. Zato nije niti čudno da smo pronašli istarski gin iz Martesi destilerije.

U destileriji su napravili 85% istarski gin i 100% hrvatski, s biljkama isključivo mediteranskog podneblja. Stvarajući gin, inspiraciju nisu trebali dugo tražiti, pronašli su ju u vlastitom vrtu.

Bilo da je stvar u vrtu ili u ljubavi prema aromatičnim biljkama ili prema divnom kraju u kojem živimo, Martesi Gin je s pažnjom i predanošću dugo stvaran.

Baza gina je najčišći destilat pšenice, a biljke koje su korištene su borovica, gorka naranča, perunika, ružmarin, timijan, lavanda, menta. Odlično zvuči, zar ne?

Ako volite dobar gin i ako volite kupovati hrvatsko, checkirajte Instagram ovog istarskog brenda!