FOTO by PR

Promo

Pozor fanovi parfema! YSL predstavlja Black Opium Eau de Parfum Extreme!

PR 12. listopada 2021.

Sveti gral za ljubitelje parfema. Pozivnica na ples cijele noći.

Ekstremno senzualan. Ekstremno ženstven. Ekstremno uzbudljiv. To je miris u koji ćete se zaljubiti na prvo nanošenje, bez kojeg nećete moći i koji se usuđuje biti drukčiji. Supermoć u svjetlucavoj glam rock bočici.

Sveti gral za ljubitelje parfema. Pozivnica na ples cijele noći. Neka eksplodira potisnuta energija. Na sve zabave dođite s tragom mirisa koji je tako nevjerojatno dugotrajan da će vas pratiti do zore – i poslije. Jer donosi još više, više, više svega što očekujete od ikone YSL Beauty…

Koncept mirisne neodoljivosti u mirisu Black Opium Eau de Parfum 2014. obogaćen je s prvim u povijesti preplavljujućom notom crne kave u ženskom mirisu, koji je pojačan seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom. Učinak? Uzbuđujuć. Poput adrenalina koji ti teče žilama. Doza čistog ega koja ti juri tijelom.

YSL Beauty 2021. otišao je korak dalje s mirisom BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. Radikalna nova intenzivnost, pogonjena notom ekstremno crne kave. Pojačana odvažnim novim, iznimno dugotrajnim i preplavljujućim pačulijem. Dotjeran iznimno ženstvenim bijelim cvjetnim buketom. Dovodeći ovisnost na nove razine. Izazivajući pravu nesvjesticu izazvanu mirisima.

Odvažnija, smionija i više seksi nego ikada, junakinja mirisa BLACK OPIUM Zoë Kravitz ovu sagu odvodi na novu razinu zahvaljujući inovativnoj novoj kampanji u režiji suvremenog redatelja Jodeba. Ispunjen energijom računalnih igrica, spot je poput očaravajućeg uranjanja u digitalni svijet mirisa BLACK OPIUM, na rubu između organskog i virtualnog, gdje je miris BLACK OPIUM Eau de Parfum prikazan kao portal. Igra: potraga za Gralom.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. Orijentalni gurman sljedeće generacije, Yves Saint Laurent. #CrosslntoTheExtreme

MIRIS. EKSTREMNO CRNA OVISNOST. DO EKSTREMA.

S mirisom BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, ikona pobunjenika YSL Beauty vraća se svojim dubokim tamnim korijenima. Kontrast crne i bijele originalnog eau de parfuma doveden je do krajnje napetosti. Ekstra crna kava. Ultra bijelo cvijeće. Bez ustupaka. Bez granica.

Tvorci originalnog eau de parfuma, majstori parfumeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfumerka Marie Salamagne otkrivaju što ih je nadahnulo za novu varijaciju: „Uranjanje u najekstremniju tamu noći, kada se ugase svjetla grada.”

U noćnome svijetu mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, od prvog uzbudljivog pritiska spreja do seksi kasnih faza razvija se iznimno dugotrajna raskošna paleta crnih mirisnih tonova.

Nota ekstra crne kave. Aroma svježe kave iz aparata za espresso. Navala čiste energije, uhvaćena izravno u šalici i ponovno izmišljena kao nota mirisa ekskluzivno za YSL BEAUTY. U mirisu BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, prepoznatljiva okrepljujuća nota eau de parfuma zauzima tamniji, čvršći stav, pojačan punom gorčinom apsoluta crnog kakaa.

Duboki pačuli. Istinska bit rokerskog šika potpuno mijenja ovu novu verziju. Pačuli, tajna moć mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, prepoznatljivoj noti kave toga mirisa dodaje svoju baršunasto-drvenastu dubinu i nevjerojatnu dugotrajnost.

Crna vanilija. Ta je dragocjena mahuna podignuta na novu razinu u mirisu BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, u kojem ekstrakt bourbon-vanilije s Madagaskara otkriva duboke, misteriozne, tople vibracije s prekrasnim balzamičnim tonovima. Noćna paleta crne kave, crne čokolade i tamnog pačulija vode je na crnu stranu. Profinjeno? Naravno da jest. No pomalo je i divlje. Zbog čega možda i izaziva toliku ovisnost.

Bijelo cvijeće. Poput zrake svjetla koja reže srce tame, u mirisu BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME jasmin cvjeta noću. Moderan pristup cvijetu oblikovanom za YSL Beauty, s ciljem isticanja njegovih najblistavijih, najsvježijih latičastih tonova, dragocjeni super ekstrakt jasmina iz Indije podiže blistavost mirisa na novu razinu. Poput suučesnika koji miriše seksi, apsolut cvijeta naranče pojačava opojnu snagu cvjetne note.

Blistavo voće. Svjetlucave gornje note sočne kruške, slatke mandarine i energičnog limuna osvježavaju miris. Jer noć nikada nije više seksi nego kada je prisutan dašak šljokica.

Ekstremno neodoljiv. Ekstremno odvažan. Ekstremno intenzivan… Zakoračite u ekstremno BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME.

SASTOJCI. IZRAĐENI MATERIJALI.

Zahvaljujući tome što su u YSL ekstremna odvažnost i ekstremni luksuz dvije strane istog rock stava, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME donosi dozu glamura s dvama fantastičnim prirodnim sastojcima koji su izrađeni za taj brend.

SUPER EKSTRAKT ŠPANJOLSKOG JASNIMA iz Indije. Jasmin, maleni cvijet u obliku zvijezde s golemom osobnošću, utjelovljenje je ženstvenosti. Super ekstrakt jasmina koji je izrađen za YSL Beauty miriše jednako kao i svježi cvijet.

Sićušni cvjetovi koje žene ručno beru u zoru ekstrahiraju se lokalno radi dobivanja mirisnog voska: biljnog materijala. Biljni materijal jasmina zatim se macerira u alkoholu u optimalnom trajanju koje odredi parfumer. Ovaj vrlo precizan postupak čuva najhlapljivije note sastojka, dajući svježiji, okomitiji i skladniji cvjetni profil, najsličniji mirisu cvijeta u prirodi.

Jedinstveni super ekstrakt španjolskog jasmina koji se pojavljuje u mirisu BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME stvara moderan jasmin, voćan i latičast, s čistom, kremastom mekoćom koja naglašava blistavost toga cvijeta.

EKSTRAKT BOURBON-VANILIJE proizveden na održiv način na Madagaskaru. Ako mislite da je vanilija obična, još se niste susreli s pravom vanilijom. Elegantno crna i sjajna poput lakiranih štikli, dragocjena mahuna bourbon-vanilije zrači senzualno teksturiranim aspektima, koje u potpunosti prenosi vrhunski ekstrakt izrađen za YSL Beauty.

Taj je dragocjeni sastojak koji se koristi u BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME dobiven ekstrakcijom mahuna s pomoću superkritičnih tekućina. Tim se postupkom dobiva ekstrakt koji je iznimno vjeran mirisu sirovog materijala razrijeđenog alkoholom.

BOČICA. PRIGRLI ŠLJOKICE.

Može li parfem biti seksi? O, da. Iznimno. Posebno kad je cijeli prekriven crnim šljokicama, kao i brojni drugi odvažni, iznimno poželjni svjetlucavi večernji komadi brenda Saint Laurent.

Kod mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, legendarna bočica mirisa BLACK OPIUM prepušta se glamuroznom pretjerivanju u potpuno crnom, svjetlucavom izričaju. Potpuno prekriven dekadentnim sjajem, dizajn odražava intenzitet mirisa koji se u njemu nalazi.

Okrugli je prozor prvi puta crn poput boce. Očaravajuće crno sunce, poput onoga koje se pojavi na ponoćnome nebu nove kampanje za BLACK OPIUM nadahnute digitalnim…

Misterij. Glamurozni, svjetlucavi Gral. Za one koji žele više. Za one koji žive više. Neka igre počnu.

KAMPANJA. ZAKORAČITE U EKSTREMNO SA ZOË KRAVITZ.

Godine 2021. žena s brojnim talentima Zoë Kravitz – glumica i ambasadorica YSL Beauty još od 2017. – odvodi sagu mirisa BLACK OPIUM na sljedeću razinu, sa spotom nadahnutim estetikom i pravilima računalnih igara.

Inovativna epska nova kampanja koja je odmah postala legendarna, u režiji suvremenog kanadskog redatelja Jodeba uzbuđujući je skok u zečju rupu nestvarnog digitalnog svemira. Svijeta na rubu organskog i virtualnog. Svijeta gdje je sve odvažnije, crna je crnja, svijetlo je svijetlije…

Svijet mirisa BLACK OPIUM, u kojem je Zoë junakinja uzbudljive igre i vodi nas, zajedno s dvojicom seksi članova ekipe u svoju misiju potrage za Gralom: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME.

UVOD: PORTAL YSL. Zoë se suočava s misterioznim i uzbudljivim YSL hologramom Cassandre. Drži bočicu BLACK OPIUM EAU DE PARFUM. Primamljujuć. Izaziva ovisnost. Treba joj fiks… Jednom se namiriše i otvori portal u digitalni svemir BLACK OPIUM.

RAZINA 1: DIGITALNI SVIJET BLACK OPIUM. Svijet se pretvara u paletu živih, uzbudljivih i digitalnih boja. Zoë je prenesena u apstraktni grad pun svjetlećih struktura obasjan jezivim crnim suncem. Pridruže joj se dva seksi, smiona člana ekipe. Zadatak može početi.

RAZINA 2: PROŽIVLJAVANJE EKSTAZE. Zoë prošapće ime mirisa. Ono je ključ hrama Grala. U trenutku čiste ekstaze, Zoë i njezini suučesnici upuste se u prekrasan ples, kao u transu. Pronašli su Gral: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. U većoj ekstazi no ikada, Zoë posegne prema bočici i istog se trena nađe u konačnom svemiru igre.

RAZINA 3: EKSTREMNO. Zoë se probudi u beskrajnom crnom prostoru svjetlucave teksture. Prekrasno joj je lice prikazano u iznimno krupnom planu. Usta. Vrat. Oči… Pogleda ravno u nas, spremna za opojnu dozu mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. Zatišje pred oluju.

SNIMAK BOCE. Ekstremno crna. Ekstremno svjetlucava. Ekstremno intenzivna. Zakoračite u ekstremno.

REDATELJ. JODEB.

Kanađanin Jonathan Desbiens, poznatiji kao Jodeb, redatelj je, scenarist i montažer koji je karijeru izgradio izrađujući osebujne kratke sadržaje, izmišljajući svjetove koji ne pripadaju ni mašti ni stvarnosti: savršenih za stvaranje odvažnog, virtualnog svemira mirisa BLACK OPIUM.

Jodeb je vodio snimanje glazbenih spotova koji oduzimaju dah za neke od najpopularnijih izvođača današnjice, uključujući Jacka Whitea, Skrillex, A$AP Rocky ili Imagine Dragons, kao i osobnije priče poput „Learn: 1st World Problem”, „A Plentiful Feast” ili „Linger”.

U svim medijima i žanrovima Jodebova je najveća želja imati pozitivan utjecaj na publiku. Kako je sam izjavio: „Važno mi je samo da publika moj rad ne shvaća previše ozbiljno; da ljude pozove da uđu u razigrani mentalni ples, izazove ih i na kraju ih natjera da nešto osjete.”

BLACK OPIUM. ASPEKTI IKONE.

Odvažan, seksi i rokerski šik, miris za žene BLACK OPIUM koji utjelovljuje Zoë Kravitz usuđuje se biti drukčijim i osvaja novi teritorij za mirisnu neodoljivost. Novi, iznimno intenzivni miris BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME pridružuje se uspješnom, svjetlucavom asortimanu koji je u skladu s prepoznatljivom cvjetnom notom kave s nizom odvažnih, uzbudljivih nota:

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM prvi u povijesti donosi preplavljujuću notu crne kave u ženskom mirisu, koji je pojačan seksi bijelim cvijećem & opojnom vanilijom. Izaziva ovisnost. Senzualan. Odvažan… Osjeti zov.

NEW BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME doseže nove razine neodoljivosti, pojačavajući notu ekstremno crne kave s tamnim pačulijem, crnom vanilijom i bijelim jasminom. Odvažan. Radikalan. Beskompromisan… Zakoračite u ekstremno.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE donosi zabranjen užitak misterioznog, zabranjenog napitka električno plave aure: apsint. Intenzivan. Senzualan. Misteriozan… Postani noć.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON presijeca elektrificirajuću notu crne kave neonskim svjetlom note sjajne zelene pitaje. Blještav. Blistav. Živahan… Postani neonski.

Informativne cijene pronađite na LINKU.