Njega kose

Poznati muškarci kojima punđica neodoljivo pristaje!

Antonija Andabak 21. kolovoza 2017.

Od urednih punđica do nehajno zavezane kose, muškarci vole eksperimentirati s dužinom i stilom frizure

Pitamo se jesu li to muškarci svjesni svoje privlačnosti s dužom kosom koja im garantira dozu zavodljivosti…kako god bilo, muške punđice su i dalje privlačne, a mi ćemo se prisjetiti slavnih glumaca i pjevača koji su postali pravi zavodnici sa kosom zavezanu u rep ili punđu.

  1. Leonardo DiCaprio

Od uredno podšišane kose do repića i “lumberjack” brade, moramo priznati da nam se Leo sviđa i u “raspuštenijem”izdanju, osobito kada se bori za očuvanje prirode te harmoničan odnos između čovjeka i prirode koja ga okružuje.

 

2. Bradley Cooper

Američki glumac koji tečno priča i francuski jezik, dodatni šarm postigao je nehajno zavezanom kosom. Bradley često eksperimentira sa stilovima frizura, a mišljenja smo da bi ovaj izgled mogao zadržati s obzirom na seksipil koji mu izvrsno pristaje.

3. Gavin Rossdale

Bivši muž pjevačice Gwen Stefani i pjevač grupe “Bush”, Gavin je predstavnik muškog roda na kojeg se mogu ugledati mnogi muškarci. Slatko lice, zavodničke oči i savršeno uredna punđica na kojoj se nadzire valovita kosa, odaje dojam muškarca koji zna što želi i kako do toga doći.

4. Colin Farrell

Colin Farrell ima prilično slatku punđicu, no nismo posve sigurni jesmo li totalno očarani tim izgledom. Definitino nam treba više fotografija s punđom koju nosi Colin Farrell kako bismo bili sigurni sviđa li nam u tom izdanju ili kraćom ošišanom kosom gdje mu pramenovi sexy padaju na čelo.

View this post on Instagram

#colinfarrell #colinjamesfarrell #farrellfandom

A post shared by Colin Farrell (@farrell_fandom) on

5. Brad Pitt

Jedan od najseksipilnijih glumaca holiwoodskog carstva, očarao nas je svojom pojavom i dugom kosom u filmu “Legenda o jeseni” te nije nikakvo iznenađenje što se našao na popisu glumaca kojima izvrsno stoji rep ili punđa.  Brad Pitt već dugo koketira s dužinama i stilovima frizure i prema tome, mi se ne žalimo  s obzirom na činjenicu da glumcu privlačnog izgleda apsolutno sve dobro stoji.

6. Jared Leto

Jared Leto prakticira čest  putovanja iz jedne krajnosti u drugu neovisno treba li se pojaviti na crvenom tepihu ili na neobaveznoj večeri. Uredno počešljana kosa i neuredno zavezan rep daje poseban šarm njegovom imageu.

7. Avan Jogia

Kanadskom glumcu savršeno stoji dugačka kosa, no preferiramo kada je zaveže u rep i otkrije egzotične crte lica.

8. Jason Momoa

Punđa Jasona Momoe je savršen primjer i melem za oči.

Što mislite, muške punđe i duga kosa ili kratko ošišana, uredna frizura?