Poznati Hrvati opljačkali muzej u Zagrebu

Viktoria Mikulić 17. veljače 2017.

Koliko vremena, živaca i dobre koordinacije je potrebno da se izvede vrhunska pljačka dobro čuvanog muzeja?

Saznali su svi koji su prisustvovali još jednom izazovu u sklopu Escape Room Arene Zagreb

 

Suočeni sa 60 minuta sata koji odbrojava, zaključani u sobi s još nekoliko osoba, svi gosti shvatili su koliko je zapravo složeno rješavati zadatke i kako igra ponekad može biti nemilosrdna u kažnjavanju propusta.

Bila je ovo odlična prilika da se javnosti i medijima predstavi The Museum Robbery, nova soba za igru, ujedno i najzahtjevnija soba do sada. Otvorena je u sklopu Escape Room Arene Zagreb, mjesta gdje je cilj bio kroz cijeli niz logički povezanih zagonetki, razbijanja kodova i traženja tragova doći do konačnog rješenja nimalo lakog zadatka.

 

Koliko je teško biti fokusiran i skoncentriran na svaki novi izazov uvjerili su se Ante Vrban, Antonija Stupar Jurkin, Davor Bienenfeld sa suprugom Anom Lenom, Matej Đorđević i supruga Đurđica, Jan i Helena Štedul, Robert Kurbaša, Pamela Ramljak sa suprugom Mladenom, Max Hozić i mnogi predstavnici medija koji nisu propustili ovu jedinstvenu priliku da se i sami okušaju u Escape Room izazovima. Iako je gotovo svima ovo bio prvi susret s ovakvom vrstom zabave, pokazali su zavidno umijeće rješavanja i najzahtjevnijih zadataka, potvrđujući da unatoč svakodnevnim životnim obavezama, još uvijek uživaju u dobrim i kreativnim igrama, koje ih vraćaju u nezaboravne čari djetinjstva.

 

Uz puno smijeha, dobre zabave, sve sobe su dobile svoja rješenja, a uz malo muke, poneku psovku i logičkog zaključivanja u večeri punoj novih saznanja nije bilo poraženih. Ne krijući zadovoljstvom viđenim, mnogi su potvrdili da je Escape Room Arena, mjesto na kojem se zaboravljaju stres i životne brige, a ulaskom u sobu zapravo stvara jedan novi svijet koji pruža zadovoljstvo i mogućnost odličnog provoda s dragim ljudima. I upravo su ta povezanost i dobra atmosfera obilježili prvi rođendan Escape Room Arene, potvrđujući da uz dobru ekipu i malo dobre volje ne postoje nerješive zagonetke.

 

Već ste posjetili Escape Room i svladali sve prepreke? Onda je vrijeme za novo iznenađenje. The Museum Robberry soba osmišljena je tako da i onim najkreativnijima zagorča život…

Opis igre:

Gospodin Liverd poznati je filantrop koji posjeduje mnoga umjetnička djela prikupljena iz cijeloga svijeta. Vaš zadatak je ukrasti Fabergéovo jaje iz Liverdovog privatnog muzeja koji se nalazi upravo u njegovoj kući!

Pozivamo Vas da se okušate u najnovijoj i najtežoj igri do sada. Rezervirajte svoj termin još danas.