Poznati glumački par u modnoj režiji Springfielda!

Viktoria Šafranić 16. studenoga 2017.

SPRINGFIELD s ponosom predstavlja modni film koji opisuje svakodnevni život popularnog glumca Miguela Angela Silvestra i lijepe glumice Andree Moline

Španjolski glumci Miguel Ángel Silvestre i Andrea Molina postali su zaštitna lica u Springfieldovoj novoj kampanji casual kolekcije u sklopu Cortefield grupacije. Popularan i zgodan španjolski glumac pojavio se u dinamičnom modnom filmu koji predstavlja žensku i mušku Springfield kolekciju za zimsku sezonu.

“A Common Life”, što u prijevodu znači “Običan život” filozofija je kampanje u kojoj Springfield predstavlja kolekciju za ovu sezonu te kroz koju naglasak stavlja na autentičnost i individualizam.

Modni film koji opisuje svakodnevne situacije kroz koje Miguel Ángel i Andrea otkrivaju kako svaki životni trenutak učiniti jedinstvenim.
“Drago nam je što su nam se Miguel Ángel i Andrea pridružili u ovoj kampanji. Oboje savršeno utjelovljuju “As You Live” filozofiju Springfield brand koji savršeno opisuje situacije s kojima se svi možemo poistovjetiti”, izjavio je Rosario Trevino, novi Springfieldov direktor marketinga.

Miguel Ángel je značajno pridonio, zahvaljujući njegovim brojnim internacionalnim poslovnim projekatima.

Atraktivan i talentiran glumac je postao jedan od najpoznatijih španjolskih umjetnika. S druge strane, lijepa Andrea utjelovljuje Springfieldov ženski lik, podarivši kampanji svježinu i nesputanost.

Kampanja je lansirana ovog mjeseca te će biti dostupna na službenim stranicama brenda Springfiled, gdje će osim filma biti dostupni i najzanimljiviji trenuci sa snimanja. Zanimljivi modni film režirao je Antártica, a kampanju je fotografirao Bernardo Doral.

#AsYouLive #ACommonLife