FOTO by Instagram @nevenarendeli / @elladvornik

Poznati

Poznate mame svojim pratiteljima čestitale Uskrs i pokazale djelić blagdanske atmosfere

Daria Lovrić 19. travnja 2022.

Istražili smo kako su domaće zvijezde provele blagdansko vrijeme...

Brojne hrvatske zvijezde na Instagramu su uputile čestitke svojim pratiteljima i otkrile dio atmosfere iz svojih domova. Većina poznatih provela je Uskrs u krugu najbližih i s pratiteljima podijelila slike svojih blagdanskih stolova i dekoracija.

Pjevačica Maja Šuput objavila je fotografiju sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom. “Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs”, napisala je Maja uz fotografiju. Obitelj na slici uživa u pobojanim pisanicama, a Maja je dom ukrasila i plišanim zečićima.

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik Uskrs je provela s obitelji u prirodi. Ispod fotografije s kćerima Bale i napisala je: „Zeko od Bala u Balama, kako vi provodite vikend?“.

Pratitelji su cijeloj obitelji zaželjeli sretan Uskrs, a vrlo simpatično im je bilo što je ime mjesta sa slike i ime njezine starije kćeri vrlo slično pa su se nizali komentari poput: „Zeko od bala u Balama a ispred njega Balie, sretan vam Uskrs“, „Bali, Bale, bale“.

Poduzetnica Iva Radić Uskrs je provela u svom domu u krugu obitelji. Podijelila je sliku sa svojim sinom i kćeri i poželjela svima sve najljepše povodom blagdana: „Sretan Uskrs svima. Mi se i danas igramo… skrivača. Sve ostalo je kako i mora. Uživajte, volite, čuvajte se, ostanite dobri, radosni, i svoji… sve ostalo je nevažno.“

Nataša Janjić Medančić, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Uskrs je provela s obitelji u rodnom Splitu. Na svom Instagram profilu podijelila je sliku s obitelji dok uživaju na plaži: „Uvijek prema suncu i uvijek iznad vode. Sretan vam Uskrs od nas!“

Marijana Batinić je također provela Uskrs u svom omiljenom rodnom Splitu. Objavila je sliku pored mora i pod opis navela: „Evo mene među moje“.

Sa svojim pratiteljima je kasnije podijelila i video sa splitske rive u krugu najdražih: „Sretan Uskrs dragi ljudi, da ste mi zdravi, mirni i sretni… I da još više vremena provodite uz svoje najmilije.“ Na objavu su se nizali mnogi pozitivni komentari obožavatelja želeći omiljenoj voditeljici sretne blagdane. Mnogi od njih komentirali su i ljepote Splita: „Joojj obožavam ovu ulicu prema rivi!!! Uvijek me podsjeti na ljeto“, „Sretan Uskrs i neka si ti nama malo svratila u naš najlipši i najluđi grad na svitu“.

Nevena Rendeli također je svojim pratiteljima čestitala Uskrs i podijelila je s njima sliku svojih djevojčica kako uživaju na moru uz opis: „Sretan Uskrs dragi ljudi“.