FOTO by Instagram @marijanabatinic / @jelka12 / @ivana_vida

Poznati

Poznate mame otpremile svoje mališane u školu i vrtić!

Daria Lovrić 05. rujna 2022.

Marijana Batinić, Jelena Veljača i Ivana Vida, danas su imale pune ruke posla i srce prepuno emocija...

Prvi dan škole označava početak odrastanja i mnogi roditelji zajedno sa svojom djecom kreću u novi životni period. Njihova dječica više nisu male „bebice“, sada su školarci ispred kojih će uskoro biti mnoštvo obaveza.

Bio im prvi dan u vrtiću, bili prvašići ili školarci u nižim razredima, prvi dan je svake godine jednako uzbudljiv. Protekli dani i tjedni su vjerojatno prošli u pripremama i kupovini novih bilježnica, pernica, torbi i odjevnih komada koje će vaši mališani nositi u školu.

Kada je riječ o djeci i ljubavi prema obitelji, nema razlike između poznatih i svakodnevnih mama. Iako ih javnost prepoznaje i često su pod svjetlima reflektora, njihova djeca su im uvijek na prvom mjestu.

Za tri poznate Hrvatice, današnji ponedjeljak je veliki dan i baš kao i njihova dječica, zasigurno imaju leptiriće u trbuhu.

Poznate mame otpremile svoje prvašiće u školske klupe!

Ivana Vida na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju sa sinom Davidom koji kreće u prvi razred. „Jučer si se rodio, a danas si u školi..ponosnija ,sretnija i zahvalnija ne mogu biti no što jesam. Sretno ti dječače moj voli te tvoja “blesava” mama“ – napisala je raznježena Ivana ispod fotografije.

Instagram @ ivana_vida

Maleni David očarao je cijeli svijet još 2018. godine, kada je u Rusiji na SP-u nakon jedne utakmice bosonog utrčao na teren. Bio je to trenutak koji je obišao svjetske portale i neslužbeno, jedan od najslađih događaja na tom mundijalu.

Omiljena voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je sliku s mlađom kćeri te napisala – „Veliku sestru smo odveli u školu, a “Uoda” je danas imala prvi sat vrtića i jedva smo je (uz razna podmićivanja) odveli kući. Je li to neka znakovita poruka roditeljima?! Malo sam zabrinuta.“

Pratitelji su bili oduševljeni preslatkom princezom, međutim poručili su joj da se ne nada previše – „To je početno uzbuđenje, sačekajte tjedan dana.“

Preslatka Lena, kći Jelene Veljače, također je krenula u nove školske obaveze. Pozirajući sa školskom torbom u ljubičastoj odjevnoj kombinaciji očarala je pratitelje i zaradila mnoštvo komplimenata.

Nevena Rendeli na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju svojih djevojčica koje još uvijek ne idu u školu. „Sutra je važan dan za sve prvašiće i roditelje pa vam ove moje folerice, još uvijek vrtićarke, šalju pozdrave i dobre želje. Klinci sretno, roditelji nabavite rakije. Jeste spremni?“ – poručila je Nevena u opisu fotografije.

Glumica Ana Gruica Uglešić također je ispratila je svog prvašića, sina Marata kojeg je dobila s Hrvojem Šalkovićem u nove škole pobjede. „I eto ga. Prvi dan škole. Krenuo on… Bog te pratio na svakom koraku, sine!“ – napisala je Ana ispod fotografije.

Novinarka Anja Alavanja Viljevac također je poslala svog prvašića Ivora u školu te se ispod objave na Instagramu našalila – „Da ne bi bilo da naša kuća nije dala prvašića…Eto, krenulo rano dizanje, omoti, pernice, užine, obaveze, zadaće…Sve mi se plače..od sreće. Sloboda za roditelje, otvarajte šampanjce.“

Mi možemo samo zaželjeti sreću svim djevojčicama i dječacima koji danas kreću u školu i pitati se kako tako brzo odrastaju.