FOTO by Instagram @iva__saric / @marijanabatinic / @jelka12

Poznati

Poznate mame otpremile dječicu u školske klupe i vrtić!

Daria Lovrić 04. rujna 2023.

Iva Šarić, Marijana Batinić, Jelena Veljača, Nevena Rendeli, Antonija Stupar Jurkin danas su imale pune ruke posla i srce prepuno emocija...

Prvi dan škole označava početak novog razdoblja u životu djece i za mnoge roditelje to je poseban trenutak. Njihovi mališani više nisu bebe, već školarci koji će uskoro imati mnogo obaveza.

Bilo da je njihov prvi dan u vrtiću, prvašići su ili đaci nižih razreda, svake godine taj dan je jednako uzbudljiv. Posljednjih dana i tjedana vjerojatno su prošli u pripremama i kupovini novih bilježnica, pernica, torbi i odjeće koje će njihovi mališani nositi u narednom periodu.

Poznate mame otpremile svoje mališane u školu i vrtić!

Unatoč tome što su poznate i često su izložene javnosti, kada je riječ o njihovoj djeci, nema razlike između poznatih i svakodnevnih mama. Njihova djeca su im uvijek na prvom mjestu i briga o njima podrazumijeva mnoštvo obaveza poput odlaska u školu, vrtić, na trening i druge izvannastavne aktivnosti.

Za poznate Hrvatice, današnji ponedjeljak je poseban dan i baš kao i njihova djeca, sigurno imaju leptiriće u trbuhu.

Jelena Veljača, hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica i kolumnistica na svom je Instagram storyju objavila fotografiju kćerkice Lene koja je krenula u nove školske obaveze. Preslatka Lena za fotografiju je pozirala u tramvaju s ružičastom školskom torbom koju je iskombinirala uz ružičasti outfit.

Nevena Rendeli na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju svojih blizanki Lee i Mare te Vite koje još uvijek ne idu u školu. „Opet sve iznova. Od sljedeće godine 2 od 3 postaju školarke, još ove godine blaženi vrtić.“ – poručila je ispod fotografije.

Bivša RTL-ova voditeljica, jedna od najljepših Hrvatica i majka dvoje djece, Antonija Stupar Jurkin objavila je nekoliko fotografija kćeri Paole i sina Ivana. U opisu fotografija zaželjela je svima sretan prvi dan škole – „Sretna nova školska godina, svima koji slave!“.

Glumica Ana Gruica Uglešić također je ispratila je svog sina Marata kojeg je dobila s Hrvojem Šalkovićem u nove školske pobjede. „Drugašić“ – napisala je Ana ispod fotografije.

Instagram @anagruica

Omiljena voditeljica Marijana Batinić na svom je Instagram profilu nedavno podijelila sliku s kćerkicom Enom i našalila se kako je prekrasna djevojčica već mislila u školi dok je njoj još uvijek ljeto. „Meni je još teeeeeeško lito, ali Ena je mislima već u školi. Dugo me žicala novu školsku torbu jer joj je stara preteška“ – objasnila je simpatična Marijana ispod fotografije.

Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina u travnju 2021., a maleni Adrian danas je krenuo u nove avanture. Jedna od najpoznatijih hrvatskih WAGsica objavila je fotografiju preslatkog dječaka kako pozira s malenim ruksakom u trendi adidas trenirci u bojama Dinama, kluba u kojem igra njegov tata. „Veliki bebe ide u vrtić“ – napisala je raznježena Iva na fotografiju koju je objavila na svom Instagram storyju.

Instagram @iva__saric

Želimo sreću svim djevojčicama i dječacima koji danas kreću u školu!