FOTO by Instagram @marijanabatinic / @frankaofficial_ / @cindysostaric

Poznati

Poznate mame obilježile Majčin dan! “Nema veće ljubavi, a ni ljepšeg osjećaja od ovog…”

Daria Lovrić 15. svibnja 2023.

Dirljive fotografije majki i njihovih najdražih stvorenja!

Majke su naša omiljena bića kojima smo neizmjerno zahvalni na svemu što su učinile i što će činiti za nas do kraja života. One su nas nosile, dojile, uspavljivale i odgajale i cijeli svoj život brinu o nama kako bi naš život bio što lakši i ljepši.

Upravo zato i zaslužuju svoj dan i da im se barem jednom u godini na poseban način pokaže koliko smo zahvalni na svemu. Ako vas zanima kako su poznate mame obilježile Majčin dan, nastavite čitati.

Pjevačica Franka Batelić je svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj preslatki Viktor u novim kopačkama bira cvijeće za mamu i baku. Također, ovaj sunčani dan provela je u društvu svoje majke.

Instagram @frankaofficial_
Instagram @frankaofficial_

Poznata influencerica, prekrasna mama sinčića Iana, te supruga Sandija Pege, Cindy Šoštarić Hadžić Majčin dan je provela u društvu svog mezimca Iana, a na svom je profilu podijelila fotografiju uz riječi – “Sretan Majčin dan svim mamama, a sad laku noć, sutra je novi Majčin dan”.

Influencerica Ella Dvornik često svoje pratitelje uveseljava raznoraznim fotografijama i videima svojih djevojčica i pokazuje koliko uživa u majčinstvu.

Ella je podijelila objavu koja se sastoji od nekoliko predivnih fotografija na kojima pozira s Bali i Lumi kao većim djevojčicama, ali i kad su bile bebe. “Sretan Majčin dan svim mamama” – čestitala je Ella svim majkama.

Omiljena domaća voditeljica Marijana Batinić, Majčin dan provela je u društvu preslatke Ene i Roze te objavila emotivan video na kojem je vesele djevojčice obasipaju poljupcima i zagrljajima.

“Nema veće ljubavi, a ni ljepšeg osjećaja od ovog… (O golemoj brizi i odricanju nećemo danas) Sretan vam Majčin dan drage mame!” – poručila je Marijana ispod objave.

Korana Gvozdić na svom je profilu objavila fotografiju na kojoj se nalaze čak tri generacije. Na fotografiji poziraju ona i njezina majka s preslatkim Oliverom uz tortu. “Dvije mame, dvoje djece” – poručila je predivna brineta.

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od naših najpoznatijih filmskih, televizijskih i kazališnih glumica. Bojana je u sretnom braku s poznatim glumcem Enesom Vejzovićem, s kojim ima sina Raula i kćer Zoe.

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografije narukvica novorođenčadi, dječice te jednu svoju iz mladih dana. “Uz triptih dva majčinstva, želim svim majkama sretan Majčin dan!” – poručila je Bojana ispod objave.

Prekrasna Izabel Kovačić na svom je Instagram profilu podijelila video u kojem uživa sa sinčićem Ivanom. Izabel i Ivan dio su dana proveli u slaganju cvijeća i dekoriranju vlastitog doma. “Sretan Majčin dan svim hrabrim ženama, majkama, maćehama, udomiteljicama, bakama, budućim majkama i majčinskim figurama, tako sam ponosna na vas, imate najnevjerojatniji posao na svijetu. Želim vam svima snagu i strpljenje koje trebate. Šaljem ljubav svima vama” – poručila je Izabel.

Hrvatska poduzetnica, influencerica i nekadašnja pjevačica dance grupe E.T. Lana Klingor Mihić na Majčin dan primila je predivan poklon od svojih djevojčica i imala dodatan razlog za slavlje.

Naime, ona i njezin muž proslavili su desetu godišnjicu braka, a Kiara, Marla, Mika i Hrvoje kreirali su video koji prikazuje najljepše kadrove iz Laninog života.

Instagram @lanatheklingor

Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorili ovaj video – još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga, zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka.” – napisala je emotivna Lana ispod predivnog videouratka.