FOTO by Instagram @antonijablace / @andreaandrassy / @nevenarendeli

Poznati

Poznate dame na okupu povodom posebnog događaja!

Daria Lovrić 03. listopada 2022.

Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović i Andrea Andrassy uljepšale Antoniji Blaće dan!

Ovaj vikend nekima je protekao u odličnom raspoloženju i zabavi. Naša poznata voditeljica Antonija Blaće proslavila je rođendan okružena svojim dragim prijateljicama u restoranu poznatog zagrebačkog hotela.

Uz predivne cvjetne dekoracije, odličnu atmosferu i hranu te mnogo smijeha, prekrasna voditeljica veselog karaktera proslavila je svoj 42. rođendan.

„Danas mi je rođendan! Želim vam predivan dan! A sad mi čestitajte“ – poručila je simpatična Antonija ispod fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Ubrzo nakon objave, čestitke povodom rođendana i lijepe želje nizale su se jedna za drugom.

Antonija je na svom Instagram profilu objavila i nekoliko fotografija i videa s ovogodišnjeg partyja iz kojeg se moglo zaključiti kako djevojke zaista uživaju na brunchu u Esplanadi.

Instagram @antonijablace
Instagram @nevenarendeli

Na njemu su se među ostalim gostima zabavljale i poznate dame Marijana Batinić, Ana Maras Harmander, Ana-Marija Percaić, Nevena Rendeli Vejzović i Andrea Andrassy.

Instagram @antonijablace
Instagram @antonijablace

Influencerica i spisateljica Andrea Andrassy na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj su ona i Antonija te joj zaželjela sve najbolje povodom rođendana.

Podsjetimo, Antonija Blaće trenutno vodi RTL-ov game show „Dođi, pogodi, osvoji“ s reperom Marinom Ivanovićem Stokom. Inače, prije voditeljske karijere Antonija je srca publike osvojila sudjelujući u prvom hrvatskom „Big Brotheru“, koji se prikazivao 2004. godine.