Modni dodaci

Poznate brendirane naočale dobile novo ime…pogađate koje?

Viktoria Šafranić 17. siječnja 2017.

Izipizi naocale – Još od svog osnivanja 2010. godine See Concept se odlikuje inovativnošću i neprestanim razvojem nudeći nove kolekcije i suradnju svakoj generaciji i za svaki trenutak u životu. U skladu sa svojim međunarodnim razvojem, te kako bi što bolje izrazio pozicioniranje i osobnost brenda See Concept se odlučio na veliki korak promijenivši svoje […]

Izipizi naocale – Još od svog osnivanja 2010. godine See Concept se odlikuje inovativnošću i neprestanim razvojem nudeći nove kolekcije i suradnju svakoj generaciji i za svaki trenutak u životu. U skladu sa svojim međunarodnim razvojem, te kako bi što bolje izrazio pozicioniranje i osobnost brenda See Concept se odlučio na veliki korak promijenivši svoje ime 10. siječnja 2017. ‘See Concept postaje IZIPIZI.’

 

IZIPIZI je univerzalan, IZIPIZI je šaren, IZIPIZI je veseo, IZIPIZI je…lagan!

Ovi pridjevi određuju vrijednosti brenda i stanje svijesti tima od samih početaka ove avanture. IZIPIZI je svježe, jednostavno i zabavno ime za brend, a to je upravo ono što se traži, te se time ističe vrijednost, sposobnost i stil.

 

A što Vam IZIPIZI obećava u budućnosti?

Novo ime koje će pratiti još više dizajna, inovativnosti, noviteta, boja…Koncept, kvaliteta, pakiranje, web stranica, društvene mreže i distribucijske mreže ostaju isti, samo ime se mijenja!

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje, naočale za ekran, sunčane naočale s dioptrijom, sunčane naočale bez dioptrije, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. A sama promjena imena popraćena je predstavljanjem novog hiper – trendy Glacier modela naočala. Izipizi naocale.

IZIPIZI je odlučio osuvremeniti i preosmisliti kultne planinske naočale iz sredine 20. stoljeća.

 

Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje te štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, ali i u šetnji gradom. Glacier model dostupan je u 6 različitih boja.

IZIPIZI okviri veselih boja i uzoraka kreću u novu avanturu zabavnijeg čitanja, skijanja, uživanja u suncu – krenite i Vi.