FOTO by Instagram @verawang

Poznati

Poznata dizajnerica Vera Wang proslavila 73. rođendan!

Daria Lovrić 04. srpnja 2022.

Vera Wang uživala u raskošnoj zabavi, šampanjcu i karaokama, a pratitelje iznenadio njezin mladoliki izgled...

Slavna dizajnerica Vera Wang proslavila je 73. rođendan i sve oduševila svojim mladolikim izgledom. Na svom Instagram profilu podijelila je fotke s raskošnog partyja, a mnogi su ostali očarani njezinim izgledom.

Vera Wang je na proslavi rođendana nosila nježnoružičastu haljinu sa šlepom i otvorenim prednjim dijelom, a svojoj dugoj kosi je dodala roze pramenove.

Raskošnu zabavu krasili su metalik torta na 4 kata s ružama, njezin šampanjac i karaoke. Tema zabave bio je ružičasti svijet, a na zabavi je bio i njezin psić, pomeranac Lola.

„Slavim rođendan s tortom, karaokama i mojim novim rose pjenušcem” – napisala je Wang u opisu objave, dok su na račun njenog mladolikog izgleda komplimenti pljuštali sa svih strana.

„Izgledaš nevjerojatno sa 73 godine“, „Pronašla si fontanu mladosti“, „PREKRASNA si Vera!!!! Voljela bih izgledati kao ti u tvom stadiju života!!!“ – samo su neki od komentara obožavatelja.

Tajna mladolikog izgleda dizajnerice Vere Wang

Poznata dizajnerica Vera Wang, inače je i bivša klizačica, poznata po svojoj sitnoj građi i dugoj crnoj kosi. Tajna njezinog izgleda krije se u radu, kvalitetnom snu, koktelu od votke te izbjegavanju sunca. Dizajnerica inače od šminke nosi bazične formule kao što su tonirana krema i lagano sjajilo.

Tijekom godina, u svojoj karijeri postigla je zavidan uspjeh. Nakon otvaranja vlastitog dizajnerskog salona vjenčanica u New Yorku, otvorila je mnoge butike za mladenke diljem svijeta i proširila svoj brend kroz kolekcije mirisa, nakita, naočala, cipela i kućanskih potrepština.

Cijene božanstvenih svadbenih haljina “White by Vera Wang”, po kojima je i najpoznatija uistinu su vrtoglave, no ako želite za svoj najvažniji dan zablistati u potpunosti, s njima nećete pogriješiti.