FOTO by homedeco.hr

Dekor

Poznajete nekoga tko je lud za božićnim kućicama? Donosimo najatraktivnije…

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2021.

Nema ljepšeg ukrasa na komodi ili prozoru od ovih osvijetljenih blagdanskih dekoracija...

Je li i vama potrebno nekoliko dana da dođete k sebi, nakon što iz užurbanih dana prepunih izazova i obveza zakoračite u godišnji odmor? Vjerojatno se svi suočavamo s time da se ne možemo opustiti i razmišljamo o poslu, stoga ne čudi što nam ponekad nije dovoljno tjedan dana odmora, jer barem prva tri smo pod konstantnim pritiskom.

Iako blagdani padaju za vikend, nadamo se da ste uzeli cijeli tjedan za sebe i svoju obitelj kako biste mogli raditi neke druge, važnije stvari od posla, kuhanja i čišćenja.

Igranje s djecom nešto je najposebnije i time ne samo da se vraćamo u djetinjstvo, nego barem nakratko zaboravimo na sve probleme s kojima se suočavamo.

Spremate se na godišnji? Harry Potter memory kartice od 49,90 kuna obavezno ponesite sa sobom!

Ovog Božića, zaboravite na sve što vas muči i prepustite se uživanju. Nedavno smo predstavili Harry Potter memory kartice i puzzle iz Sinsaya koje predstavljaju zabavu za cijelu obitelj, a sada smo se fokusirali na nešto u božićnom ruhu.

Sigurno imate barem jednog člana obitelji koji totalno poludi kada ugleda osvijetljene božićne kućice. Tu su još i božićna sela, klizališta, božićne trgovine, kamioni nalik onima iz Coca Cole i slično…

Božićno drvce neizostavno je u svakom domu, ali isto tako volimo popuniti i svoje komode ili prozore ovim simpatičnim blagdanskim dekorom.

Ako imate kolekciju od njih nekoliko, zasigurno će vam dobro doći još jedna božićna kućica. Ako imate i neke figure, možete osmisliti pravi igrokaz koji će vas odmaknuti od svih obveza i dobro nasmijati. Ponekad nam treba upravo ovakva razbibriga koja će nas opustiti, a pritom i dodati onaj finalan touch našem blagdanskom dekoru…

Sve ove blagdanske rekvizite pronašli smo na domaćoj web trgovini homedeco.hr!