FOTO by Disney

Dekor

Poziv na čajanku dolazi u obliku Disney čajnika s printom Male Sirene!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2023.

Organizirajte druženje s najboljim prijateljicama uz neke nove voćne arome čajeva…

Ako nam zima ne prolazi bez jednog apitka, onda je to definitivno čaj kojeg se uvijek nekako prisjetimo kada smo bolesni ili kada se samo želimo ugrijati.

Ipak, čaj bi trebao predstavljati mnogo više od toga i možda su vam prva asocijacija na isti okus kamilice i šipka, no danas u ponudi postoji mnoštvo aroma zbog kojih bismo čaj pili svakog dana i u svim godišnjim dobima.

Možda nam ništa ne može zamijeniti kavu, no sigurni smo ako nekoga pozovete na čajanku i čajne kolutiće, da vas neće odbiti. Posebice ako je isto servirano u najslađem ruhu.

Ariel, jesi li to ti? Čajanka s motivom Male Princeze najslađi je home dekor!

Uživajte u čarobnom čaju uz ovaj set za čaj Mala sirena! Set od 4 dijela uključuje čajnik, poklopac, šalicu za čaj i tanjurić. Sa stiliziranim umjetničkim djelima likova, ovaj će očaravajući set sigurno biti omiljen.

Uz isti, unutar Disney ponude može se pronaći i pladanj za tortu. Uz ovakav home dekor svaka šalica čaja bit će još ukusnija, neovisno o tome je li vaš omiljen okus marelica, breskva, jagoda vanilija, menta ili nešto sasvim drugo.

Proljetni dani i boravak na terasi u društvu dragih osoba i ovu čajanku, neprocjenjivo je iskustvo. Ako se i vas jednako dojmila čajanka s motivom Ariel, možete je naručiti putem Disney web shopa po cijeni od 45.00€!