FOTO by Instagram @hairbyjoellaihia / @jessica_summitsalons / @elemcambridge

Ljepota

Pozdravimo početak sezone ispijanja koktela uz kosu u boji Aperola!

Daria Lovrić 16. svibnja 2023.

Vatrena nijansa koja će dominirati u toplim danima!

Ako već nekoliko mjeseci priželjkujete promjenu, sada je pravo vrijeme da se odlučite za novu boju kose. Bogate i efektne nijanse prizivaju sunčane dane i dominiraju proljetnim i ljetnim periodom.

Mnogi stručnjaci predviđaju da će raznorazne varijacije crvene boje vladati ovog proljeća, a mnoge trendseterice već su se odlučile na ovaj odvažan korak. Bakrena, kestenjasta, mandarina i chopper crvena, neke su od najpopularnijih, međutim ovog puta vam predstavljamo još jednu efektnu nijansu.

Breakout boja kose za proljeće 2023.!

Riječ je o posebnoj “slatkoj” nijansi koja podsjeća na boju popularnog pića Aperol Spritza. Ova nijansa zabavan je zaokret trenda bakrene kose. Naime, riječ je o nešto svjetlijoj nijansi koja ima breskvasti podton, koji je sprječava da izgleda kao klasična narančasta ili crvena boja kose.

Vatrene nijanse su odvažne, upečatljive i seksi. Noseći ovu odvažnu nijansu bit ćete primijećeni gdje god se pojavili, međutim koliko ima prednosti, ima i nekoliko mana.

Naime, imajte na umu da ružičasti, narančasti i crveni tonovi najbrže blijede. Kako biste produžili trajanje ove efektne nijanse uobičajeni regenerator zamijenite onim za obojenu kosu i budite spremni na ponovno bojanje kose svakih četiri do šest tjedana kako biste prekrili izrast i obnovili boju.

Iako su dani kišni i prohladni, nalazimo se u srcu proljeća i nadamo se da će ono uskoro zablistati u punom jeku. Vrijeme je da se i mi razbudimo i priuštimo si makeover koji otvara party sezonu na otvorenom!