FOTO by Furla

Moda

Pozdravimo dolazak proljeća uz Furla torbice u magičnim zelenim tonovima!

Daria Lovrić 14. ožujka 2023.

Zelena će oplemeniti parkove i livade, ali i naš proljetni accessories!

Proljetni period donosi velike promjene u prirodi, ali i u našim životima. Sve ćemo češće viđati livade i krošnje ukrašene nježnim i raskošnim cvjetovima, dok će u prirodnom okruženju dominirati jarke i vesele boje poput ružičaste, žute i zelene.

Frula torbica – € 375
Frula torbica – € 335

S buđenjem prirode, budimo se i mi te sve češće vrijeme provodimo na otvorenom, u gradskim parkovima i na terasama omiljenih kafića. Kako bi u nadolazećem periodu izgledali stylish gdje god se zaputili, modni nas svijet časti novitetima koji će začiniti naš outfit.

Frula torbica – € 425

Nova Furla kolekcija torbica za proljeće

Riječ je naravno o torbicama, najdražim accessoriesom jedne žene. Zelena je boja proglašena IN bojom za ljeto 2022., a sudeći prema trendovima i modnim pistama ovog proljeća nastavlja svoju dominaciju.

Frula torbica – € 275

Želite li si priuštiti kvalitetnu torbicu s prepoznatljivim potpisom i dizajnom koji je istodobno trendi i klasičan obavezno zavirite u novu Furla kolekciju.

Frula torbica – € 245

Ovog puta, odabrali smo mini torbice u zelenim nijansama rezervirane za sve modno osviještene dame i sunčane dane. Unutar kolekcije pronašli smo chic primjerke u boji zelene jabuke za odvažne lookove i one u zagasitoj zelenoj za žene koje više preferiraju profinjenu klasiku.

Frula torbica – € 315

Cjelokupnu kolekciju možete pogledati putem Furla službene web trgovine!