FOTO by adidas.com/us

Obuća

Pozdravimo adidas Adilette u Mickey Mouse izdanju!

Viktoria Mikulić 14. ožujka 2022.

Nove natikače osvojit će svakog ljubitelja ove Disney ikone…

Kada bi Mickey Mouse bio stvaran, ostao bi zapanjen brojem fanatika koji ga neumorno slijede. High street brendovi diljem svijeta uvrštavaju ovog kultnog cartoon lika u svoje kolekcije, ne bi li na tj način stekli još veću popularnost i povećali prodaju.

Adidas nije iznimka i vrlo često među njhovim novitetima možemo pronaći brojne modele, kako za odrasle tako i za naše mališane, s motivima Mickey Mousea.

Njihov najprodavaniji model natikača, adidas Adilette ovih se dana pojavio u nekoliko novih boja i s detaljem Disney ljubimca. Iako je još prerano da počnemo razmišjati o ljetnoj obući jer nam tek stiže vrijeme za nošenje tenisica, jednostavno nismo mogli odoljeti modelu s najpopularnijim mišićem.

Kvaliteta Adilette natikača je neupitna, a crno bijeli dizajn savršeno će se uklopiti uz brojne odjevne kombinacije. Možete ih nositi samostalno ili uz čarape, poput mnogih slavnih zvijezda.

Bez obzira idete li kući iz teretane ili visite na kauču s prijateljima, ovaj model omogućit će vam cjelodnevnu udobnost. Adidasov dizajn s 3 pruge na gornjem remenu zadržava sportski izgled, dok natpis i motivi Mickey Mousea donose dašak stylish dizajna.

Ove će natikače vjerojatno postati bestseller, a mi se nadamo da će čim prije stići i u trgovine diljem Lijepe naše.

Njihova cijena iznosi $40, a detalje o istima potražite na LINKU!