Promo

POVRATAK U KLUPE S DIZAJNERSKIM BILJEŽNICAMA!

PR 28. kolovoza 2018.

Uljepšajte školske dane novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec

Kraj ljeta obično obilježava i početak slatkih briga oko povratka u školske klupe. Ipak, mnoštvo gradiva i obveza lakše je podnijeti uz lijepe i praktične bilježnice. Kako bi sve bilješke bile organizirane i sa stilom pobrinula se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Učenike očekuje pet novih dizajna korica u dvije varijante – s crtama i s kockicama.

Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine ideje potražila u grafikama i ilustracijama. Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka.

“Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija. Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih.” – zaključuje dizajnerica interijera koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.

Bilježnice možete potražiti u Školskoj knjizi, Narodnim novinama, Znanju i knjižari Menart te u webshopu mirjanamikulec.com.

#skolska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Mirjana Mikulec, dvije sretnice nagradit ćemo sa 6 dizajnerskih bilježnica. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice 6 dizajnerskih bilježnica s potpisom Mirjane Mikulec su Dajana Đuranić i Sandra Brezak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.