FOTO by CCC

Modni dodaci

Povoljne i preslatke! CCC hulahopke sa zvjezdicama i srcima po cijeni od 59 kuna!

Viktoria Šafranić 10. prosinca 2021.

Ovog puta se ne dvoumimo, uzimamo oba para!

Zvjezdice su posljednjih godina, osobito u zimsko vrijeme, postale neizostavan motiv na odjevnim komadima i modnim dodacima. Od majica i košulja, do obuće i nakita, print zvijezda rasprostranio se posvuda. Zvjezdice su kao stvorene za blagdansko vrijeme jer još više dočaravaju čarobnu idilu.

Tu je još jedan uzorak kojeg posebno volimo vidjeti na Dan zaljubljenih, Valentinovo. Riječ o srcima koja pozivaju na ljubav, na što bismo se svi trebali osvrnuti u prosincu. Ne samo uzimati, već davati i širiti ljubav, učiniti neku lijepu gestu, uljepšati slučajnom prolazniku dan toplim riječima…

Nadamo se da će i vas ovi motivi potaknuti da prosinac provedete u najboljem mogućem raspoloženju, jer jedan pogled na ove novitete dovoljan je da nam izmami osmijeh na licu.

Ovog puta, zvjezdice i srca dolaze u režiji hulahopki s potpisom modne kuće CCC. Uz grilonke, najlonke su must-have u zimskim mjesecima (barem u zatvorenom gdje nas grije kamin ili vrući čaj), a mi biramo one s najslađim motivima. Savršeno će se uklopiti uz mini i midi haljine i suknje, kao i uz mekane buce, ali i visoke kožne čizme.

Ove chic hulahopke možete nositi tijekom dana, a još će bolje izgledati navečer, dok šetate gradom, divite se lampicama i ostalim blagdanskim ukrasima, a u ruci držite kuhano vino i prkosite svijetu svojim zaraznim osmijehom. Njihova cijena iznosi svega 59 kuna, što je sasvim dovoljan razlog da ih odmah nabavimo. Mi bismo ih najradije iskombinirali uz crvenu slip haljinu i crne salonke, ali i uz bež pleteni set – pulover i suknju, uz koje će još više doći do izražaja.

Hulahopke sa zvjezdicama možete pronaći OVDJE, dok su čarape sa srcima dostupne putem LINKA!