FOTO by Instagram @tavi_tattoo / @tattoo_vesna_prague

Zabava

Povodom Valentinova donosimo inspirativne matching tetovaže za parove!

admin 02. veljače 2022.

Planirate se tetovirati? Možda i u paru? Onda svakako pogledajte ove kreativne ideje...

Kažu da se o ukusima ne raspravlja pa tako ni mi nećemo puno razglabati o tetovažama. Jednostavno je, netko ih voli i najradije bi se tetovirao barem jednom mjesečno, drugi ih doslovno mrze i ne mogu shvatiti da netko svoje tijelo ili lice narušava tetoviranjem, dok postoje i oni koji su neutralni i nemaju mišljenje je li dobro tetovirati se ili ne, jednostavno im je svejedno.

Kojoj god skupini pripadali, neke tetovaže bi i onima koji nikada ne planiraju napraviti istu mogle prirasti srcu. Suptilne, decentne, profinjene, malene, minimalističke, takve tetovaže nas najviše očaravaju jer ne dolaze previše do izražaja, a istodobno izgledaju pristojno.

Posebno nam se sviđaju matching tetovaže koje možete napraviti s boljom polovicom, sestrom, BFF i slično. Mi smo ovog puta izdvojili tattoo ideje za parove koje su prava inspiracija za ovo Valentinovo, ako ne znate što pokloniti drugoj strani.

Naš prijedlog je samo da budete oprezni jer nikada ne znate kada vaša veza može puknuti pa vam svakako ne bismo savjetovali tetoviranje zajedničkih imena, datuma obljetnice vaše veze ili bilo čega što vas u potpunosti asocira na dečka/curu.

Postoje tetovaže za koje nećete žaliti ni ako vaša veza ne uspije, poput zajedničkih dupina ukoliko volite ljeto i more, pahulje snijega ako uživate u zimskim radostima, polovice srca, ključa i lokota (kasnije uvijek frendica može napraviti ključ ili dio srca) koji će vas svaki put razveseliti kada ugledate svoju tetovažu.

U nastavku vam donosimo najoriginalnije tetovaže za parove. mse da ćete uživati u pogledu na njih, proslaviti ovo Valentinovo u najboljem mogućem društvu te da će vaša veza uistinu potrajati i na ovaj način još više očvrsnuti…