FOTO by Instagram @antemihic / @lanatheklingor

Poznati

Povodom 42. rođendana Lana Klingor primila najemotivniju čestitku od svog supruga!

Daria Lovrić 13. rujna 2022.

Objava koja je raznježila fanove...

Hrvatska poduzetnica, influencerica i nekadašnja pjevačica dance grupe E.T. Lana Klingor Mihić jučer je proslavila 42. rođendan. Prvi joj je rođendan čestitao njen muž Ante Mihić koji je iskrenim i emotivnim riječima na svom Instagram profilu raznježio Lanu, ali i njezine pratitelje.

Svojoj je izabranici poželio najljepše želje riječima koje će teško tko nadmašiti – „Da te malo vratim u prošlost i vrijeme duge, guste, raspletene kose, kada si još vjerovala da je kratka kosa samo utopija. Zapravo, to je samo kosa, koja ne mijenja puno (apsolutno ništa) od tebe, tvog karaktera i onoga sto jesi. Iskrena, impulzivna, nježna, zajebana, ali uvijek pravedna.“ – započeo je Ante osvrnuvši se na to kako je godinama nagovarao suprugu da skrati kosu.

„Godine su te vjerujem ojačale, iako i danas nesebično pokazuješ emocije. Zato ostani upravo takva, uživaj u svemu što život pruža i budi srčana i tvrdoglava jer iz toga dolazi puno dobrote i novih inspiracija kojima usrećuješ ljude oko sebe. Sretan rođendan patuljčice Ljubim te.“ – zaključio je poduzetnik nježnim riječima.

Nedugo zatim, u komentarima objave Lana je primila mnoštvo čestitki povodom svog rođendana.

Ljubavna priča Lane Klingor i Ante Mihića započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak, a samo godinu dana kasnije svoju ljubav okrunili su brakom.

Lana Klingor proslavila 42. rođendan

Na svom Instagram profilu Lana je podijelila radosnu vijest i čestitala rođendan i svojoj Chilly koja također slavi rođendan. „Sretan rođendan i mojoj trudnici, koja me je razveselila s viješću da nosi čak 5 beba! Toj brojci se stvarno nisam nadala ni u najluđim snovima!“ – napisala je Lana.

Lana Klingor Mihić
Instagram @lanatheklingor

Povodom rođendana Lanu su posjetile i prijateljice iz Amerike i gestom oduševile poduzetnicu.

Lana Klingor Mihić
Instagram @lanatheklingor

I mi se pridružujemo čestitkama i želimo Lani sve najljepše povodom rođendana!