Poznati

Potvrđeno! Miley Cyrus dolazi u Ljubljanu!

admin 01. travnja 2023.

Nastupit će u Areni Stožice u sklopu turneje "Flowers"

Jedna od najpoznatijih američkih pjevačica i glumica sinoć je na press konferenciji najavila svoju europsku glazbenu turneju koja će započeti u rujnu ove godine, pa sve do kasnog proljeća 2024. godine.

Njezina glasnogovornica otkrila je da će se jedan od nastupa održati u Ljubljani u sklopu Arene Stožice, 04. listopada 2023. godine u 20h.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Nismo mogli sakriti oduševljenje i jedva čekamo da ulaznice budu puštene u prodaju, no budite brzi jer ne sumnjamo da će se rasprodati već u danu.

Miley Cyrus odavno je poznata, no njezina nova pjesma Flowers dodatno ju je uzdigla među zvijezde. Od najmlađih do najstarijih, gotovo da nema osobe koja nije poslušala njezin novi singl posvećen bivšem dečku.

Tu je i poznata predgrupa “Brkovi” koja će lagano zahuktati atmosferu prije nego što Miley stupi na scenu i ostavi publiku bez daha.

Za kraj, moramo vam još nešto odati, nemojte nam zamjeriti, ali danas je 1. april i htjeli smo se barem malo našaliti u ovo čudnovato vrijeme. Znamo da vam trenutno nije osmijeh na licu i da biste nas najradije pronašli i dobro “namlatili”, no i mi se baš poput vas nadamo da će Miley uistinu organizirati turneju i održati koncert u Sloveniji ili čak Zagrebu, prije ili kasnije.