FOTO by IMDb

Film

Potvrđeno – Joaquin Phoenixa gledamo u nastavku Jokera

admin 08. lipnja 2022.

Ova vijest izmamila nam je osmijeh od uha do uha...

Svi se sjećamo nevjerojatne glumačke izvedbe Joaquin Phoenixa kao negativca i glavnog lika u filmu Joker. Osim što je glumcu otvorio vrata nezapamćene slave, film je ujedno i jedan od najprofitabilnijih filmova ikada sa zaradom od preko 950 milijuna dolara.

Joker film nastavak
Joaquin Phoenix u filme Joker

Sve su to znakovi koji su mirisali da nam se sprema i nastavak, ali upravo je potvrđena i vijest koju su svi fanovi s nestrpljenjem čekali.

Todd Philips na svom je Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj je vidljivo da je scenarij u pripremi, a tu je i naslov nastavka koji glasi – Joker: Folie à Deux.

Folie à Deux predstavlja psihološki poremećaj u kojem isti ili sličan mentalni poremećaj pogađa dvoje ili više ljudi što mnoge navodi na pomisao da bi Joker mogao imati partnera u nastavku.

Ono što je sigurno i bez spekulacija je to da će Joaquin Phoenix glumiti Jokera i u nastavku, a to potvrđuje i slika koju je postavio Todd Philips, a na kojoj je jasno vidljivo kako 47-godišnji glumac čita scenarij.

Joaquin Phoenix i scenarij za nastavak

Prvi film Joker koji je s prikazivanjem krenuo 2019. godine u vremenskoj liniji nema poveznica s niti jednim nastavkom Batmana. Film u centar radnje postavlja Artura Flecka, ciničnog klauna koji se, doveden do ludila, transformira u Jokera.

Joaquin Phoenix u filme Joker

Iako se prvotno mislilo da ovaj naslov neće dobiti svoj nastavak ipak ćemo uživati u još jednom remek djelu legendarnog Joaquin Phoenixa.

Joker film nastavak
Joaquin Phoenix u filme Joker

Još nema nikakvih informacija o tome kada i kako, ali s nestrpljenjem čekamo svaku novost.