FOTO by Instagram @sexlife

Film

Potvrđeno je! Sex/Life se vraća s drugom sezonom!

admin 29. rujna 2021.

Serija koja je rasplamala strasti u čak 67 milijuna kućanstava...

Netflix je najavio drugu sezonu erotske serije Sex/Life koja je zaludila gledatelje diljem svijeta. U prva četiri tjedna od njezina puštanja u javnost 25. svibnja, ovu uspješnicu pogledalo je 67 milijuna domaćinstava. (Netflixova metrika broji kućanstva koja su gledala dvije ili više minuta program).

Tih 67 milijuna treća je po veličini publika za originalnu Netflix seriju, a nalazi se odmah iza prvih sezona “Bridgertona” i “The witcher”. Budući da se baza pretplatnika streamera konstantno širi, u bliskoj budućnosti možemo očekivati još veće brojke, kao i još više Netflixovih naslova. Također, interesantna je činjenica da je preko 20 milijuna gledatelja premotalo, odnosno ponovno pogledalo kultnu scenu pod tušem u teretani.

Srećom, u 2. sezoni predviđena je ista glumačka postava: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos i Margaret Odette, a serija će se nastaviti snimati u Torontu.

Za sve koji je još nisu pogledali, donosimo kratki uvod u seriju, a u nastavku je i trailer:

Sex/Life je priča o ljubavnom trokutu između žene, supruga i prošlosti koja provokativno preispituje ženski identitet i želju. Billie Connelly (Sarah Shahi) nije uvijek domaćica i majka koja je živjela u predgrađu. Prije nego što se udala za voljenog i pouzdanog Coopera (Mike Vogel) i preselila u Connecticut, Billie je bila slobodno divlje dijete koje je živjelo u New Yorku sa svojom najboljom prijateljicom Sashom (Margaret Odette), naporno je radila i igrala još napornije.

Iscrpljena od brige o svoje dvoje male djece i osjećaja nostalgičnosti za njezinom prošlošću, Billie počinje izvještavati i fantazirati o svojim strastvenim trenucima sa seksi bivšim dečkom Bradom (Adam Demos), koji joj je slomio srce i kojeg naposljetku nikada nije preboljela. Ali što se više Billie sjeća, više se pita kako je došla ovdje – a onda njezin suprug pronađe dnevnik. Hoće li istina o Billieinoj prošlosti započeti seksualnu revoluciju u braku, ili je odvesti natrag u život koji je mislila da je ostavila sa čovjekom koji joj je slomio srce?