FOTO by Instagram @ginnyandgeorgiaseriess /

Film

Potvrđeno je! Netflix najavio još barem dvije sezone serije Ginny&Georgia!

Daria Lovrić 18. svibnja 2023.

Pogledajte što su glumci rekli i što nas sve očekuje!

Ljubitelji serija s nestrpljenjem očekuju nastavak dramatične i ujedno humoristične serije o životu majke i kćeri. „Ginny&Georgia“, izašla je na Netflixu 24. veljače 2021. i od tada joj popularnost ne prestaje rasti.

Podsjetimo, radnja serije započinje selidbom Ginny i Georgije nakon smrti Georgijinog supruga i dolaskom u manji grad kako bi započele život ispočetka.

U drugoj sezoni gledali smo Ginny koja pokušava živjeti sa spoznajom da joj je majka ubojica. Opterećena novim informacijama da njezin očuh Kenny nije umro prirodnom smrću, sada se Ginny mora suočiti s činjenicom da Georgia nije samo ubila nekog, nego je to napravila kako bi zaštitila nju.

Unatoč svim njezinim naporima, Georgia Miller ponovno je u nevolji, a kao i obično, njezina kći Ginny mora se nositi s posljedicama. Nakon što je 2. sezona Ginny & Georgia ostavila gledateljima sočan, zbunjujući izazov u posljednjim trenucima sezone. Brianne Howey i Antonia Gentry, koje glume popularan par mame i kćeri u seriji, očito jedva čekaju istražiti kako će se njihovi likovi izvući iz ove situacije.

Ginny & Georgia – uskoro uživamo u novim epizodama!

Netflix je potvrdio snimanje 3 i 4. sezone, što su i sami glumci objavili u videozapisu na Instagramu.

Doći će do još nekih promjena. Naime, show-runnerica Debra J. Fisher prepustit će uzde Sarah Glinski, koja će voditi sljedeće dvije sezone, navodi The Wrap.

Druga sezona završava Georgijinim iznenadnim uhićenjem, koje se događa nekoliko trenutaka nakon što se konačno udala za gradonačelnika Paula Randolpha u Gradskoj vijećnici. U ovom su se trenutku Ginny i Marcus ponovno razišli, a između Georgije i Austina tinja kompliciran odnos.

U svakom slučaju, oduševljeni smo spoznajom da ćemo još barem dvije sezone uživati u novim epizodama! Jedva čekamo saznati što će se dogoditi sa Georgijom i kako će se cijela situacija rasplesti!