FOTO by IMDb

Film

Potvrđeno je! Kreću planovi za drugu sezonu serije “Squid game”

admin 10. studenoga 2021.

Hwang Dong-hyuk, redatelj, kreator i pisac igre Squid Game razveselio je sve fanove

Netflixova serija “Squid Game” dobila je zeleno svjetlo za početak snimanja druge sezone. Hwang Dong-hyuk, redatelj, kreator i pisac korejskog trilera od devet epizoda, potvrdio je jučer vijest u intervjuu za Associated Press.

Posljednjih mjeseci doživio sam toliki pritisak obožavatelja, neviđena količina potražnje i ljubavi za nastavak snimanja. Osjećao sam se kao da nemam izbora i ovim putem moram potvrditi – planiranje za drugu sezonu je krenulo” – izjavio je Hwang Dong-hyuk.

Iako je potvrđeno da će druga sezona ugledati svjetlo dana, još se ne zna datum izlaska niti početak snimanja. Jedino što je potvrđeno i što je sigurno je to da se Gi-Hun vraća i da će učiniti nešto veliko za svijet.

Glasnogovornik Netflixa bio je nešto suzdržaniji te rekao za NBC News da je druga sezona u raspravama, ali još nije finalizirana.

Serija “Squid Game” prati Seong Gi-Huna i stotine drugih očajnih i duboko zaduženih natjecatelja koji sudjeluju u nasilnom i često grotesknom natjecanju s nagradom od oko 38 milijuna dolara. Samo jedna osoba može osvojiti nagradu, a oni koji izgube u igri plaćaju životom.

Squid Game” je postala najveća Netflixova serija ikada, a popularnost je stekla zahvaljujući i tradicionalnim korejskim igrama koji su postali mamci za svijet Interneta.

Hashtag #SquidGame prikupio je više od 56,5 milijardi pregleda na Tik Toku i bez sumnje je jedna od onih serija o kojoj će se još dugo pričati.