FOTO by IMDb

Film

Potvrđeno je: dolazi Harry Potter serija u nekoliko sezona

admin 13. travnja 2023.

Kao izvršna producentica JK Rowling izravno je povezana s projektom

HBO Max i Discovery+ streaming servisi objavili su da se spajaju u novu platformu pod nazivom Max, a serija Harry Potter svoju će premijeru imati upravo tamo. Uz potpuno novu glumačku postavu plan je snimiti nekoliko sezona od kojih će se svaka fokusirati na jednoj od knjiga serijala JK Rowling.

Warner Bros Discovery priopćio je kako očekuje da će serija biti pothvat koji će trajati čitavo desetljeće, dok je CEO HBO-a i Max Contenta Casey Bloys iskoristio priliku za službenu najavu.

Harry Potter nova serija
Foto: IMDb

Oduševljeni smo što publici dajemo priliku da otkrije Hogwarts na potpuno novi način. Harry Potter je kulturni fenomen i jasno je da postoji tako trajna ljubav i želja za čarobnjačkim svijetom. U partnerstvu s Warner Bros. Televisionom i J.K. Rowling, ova nova serija Max Original zaronit će duboko u svaku od kultnih knjiga u kojima su obožavatelji nastavili uživati svih ovih godina” – izjavio je Bloys.

Harry Potter nova serija
Foto: IMDb

JK Rowling izravno je povezana s projektom kao izvršna producentica i pozdravila je ovu priliku da Harryja i njegove pustolovine u Hogwartsu još jednom vidimo na velikom platnu.

Maxova predanost očuvanju integriteta mojih knjiga važna mi je i veselim se što ću biti dio ove nove adaptacije koja će omogućiti novi stupanj dubine u radnju i detalja koji mogu pružiti samo dugometražne televizijske serije” – izjavila je JK Rowling.

Upravo je objavljen i prvi teaser najave koji će sigurno i u vama pobuditi neku toplinu i jedva čekanje.

Nije prošlo niti nekoliko sati od službene najave, a već se stvorila i struja onih okorjelih obožavatelja koji ne žele novu seriju s novim likovima.

Tvrde da su filmovi i glumačka ekipa bili savršeni i da nema potrebe razvodnjavati čitavu franšizu.

Harry Potter nova serija
Foto: IMDb

Kako god, jedva čekamo nove informacije o Harry Potter seriji kako bismo još jednom mogli uroniti u čudesni svijet čarobnjaštva.