Zabava

Potvrđeno je! Chernobyl je najzaraznija TV drama svih vremena

Krešimir Šustić 28. listopada 2020.

Pogledajte popis serija koje su se uz ovu kultnu pronašli na popisu

Slobodno možemo reći kako smo se zadnjih nekoliko godina svi navukli na neku od serija koje imamo prilike gledati na raznim platformama poput Netflixa ili HBO-a.

Neovisno o tome koji žanr najviše preferiramo, možemo bingati po cijele dane uz pregršt zanimljivih trilera, drama, komedija ili dokumentaraca, pogotovo u doba kada vlada pandemija.

U moru različitih, svaka od njih je posebna na svoj način, no najbitnije je mišljenje gledatelja koji privučeni radnjom provode i nekoliko sati ispred malih ekrana.

Novo istraživanje koje se bavilo pitanjem “Koji show je najzarazniji?” donijelo nam je neke zanimljive rezultate za koje ne možemo reći da su nas iznenadili.

Ankete ispitanika su pokazale da se radi o američkoj seriji Chernobyl, koja nas je već u prvim minutama zaintrigirala i probudila u nama želju za novim epizodama.

Emisija koja se usredotočuje na katastrofalnu nesreću 25. i 26. travnja 1986. godine, koja se dogodila u nuklearnoj elektrani Černobil, najviše izaziva ovisnost od svih linearnih TV drama.

Ako mislite da neke od vaših omiljenih emisija nisu na popisu koji donosimo u nastavku, to je možda zato što statistika ne uključuje Netflix ili Amazon.

 1. Chernobyl
 2. Gomorrah
 3. The Doctor Blake Mysteries
 4. Bodyguard
 5. Hawaii Five-0
 6. Succession
 7. Bad Move
 8. Quantico
 9. In My Skin
 10. Fortitude
 11. This Country
 12. The Heart Guy
 13. Billions
 14. Homeland
 15. Line of Duty
 16. Doc Martin
 17. The Blacklist
 18. The Capture
 19. Unforgotten
 20. London Kills