FOTO by IMDb

Film

Potvrđeno: dolazi nam Slagalica Strave 10!

admin 17. kolovoza 2022.

Jedna od najdugovječnijih franšiza uskoro kreće sa snimanjem

Sve ljubitelje horor filmova mogla bi razveseliti vijest da je novi nastavak filma Slagalice Strave na putu prema produkciji i da uskoro kreće snimanje jedne od najdugovječnijih franšiza.

Vijest je na svom Twitter profilu potvrdio Lionsgate, ali jedino što nam ne odgovara je predviđeni datum početka prikazivanja.

Film trenutno nema neku konkretno predstavljenu radnju kao niti naslov koji će ga krasiti, jedino je poznata informacija da ga možemo očekivati za Noć vještica – 2023. godine!

Slagalica Strave 10

Posljednji u nizu filmova iz franšize “Spiral: From the Book of Saw” premijerno je prikazan 2021. godine i bio je nastavak pretposljednjeg filma iz 2017. godine.

U filmu su glumili Chris Rock, Max Minghella i Samuel L. Jackson, a nastavak je zaradio ukupno 40,6 milijuna dolara. Film je obilježio novi smjer u kojem je radnja bila fokusirana na napore policije da zaustave imitatora Jigsaw-a.

Slagalica Strave 10
Slagalica Strave 10

Ostaje za vidjeti hoće li i deseti nastavak popratiti svoje prethodnike ili nas čeka novi uzbudljivi zaplet

Slagalica Strave 10
Slagalica Strave 10

Prvi i originalni dio Slagalice Strave premijerno je prikazan 2004. godine i režirao ga je James Van, a od tada smo svjedočili nizu nastavaka. Financijski najuspješniji nastavak bio je “Saw II“, u kojem je glumio Donnie Wahlberg.

Nadamo se i skorašnjim konkretnijim informacijama vezanim za deseti nastavak koji će zasigurno zaokružiti priču čitave franšize.