FOTO by Netflix

Film

Potvrđeno – dolazi nam 2. sezona serije “The Watcher”

admin 08. studenoga 2022.

Sve nas zanima što će biti u fokusu nastavka...

Netflix je potvrdio snimanje druge sezone serije “The Watcher” i osim što nas je ova vijest oduševila nametnula je i mnoga pitanja.

Serija, u kojoj su glumili Bobby Cannavale, Naomi Watts i Jennifer Coolidge, temelji se na istinitoj priči o mladoj obitelji koja se useljava u svoj dom iz snova u predgrađu, ne bi li nedugo zatim počela primati uznemirujuća pisma.

Foto: Netflix

Roditelji Dean i Nora Brannock misle da su pronašli savršen dom za svoju obitelj u Westfieldu, New Jersey, ali nedugo zatim otkrivaju da njihovu kuću iz snova opsjeda anonimni prijeteći uhoditelj koji sebe naziva ‘promatračem’.

S vremena na vrijeme obitelj dobije zaista uznemirujuće pismo od ‘promatrača’ koji nedavno kupljeni dom opisuje kao svoju ‘opsesiju’. Što je još gore, oni to mogu dokazati, govoreći Deanu i Nori privatne detalje o njihovoj obitelji koje nitko drugi ne bi znao.

Foto: Netflix

Ljudi su jedva čekali saznati tko od Brannockovih jezivih susjeda stoji iza zlokobnih pisama, ali istina nikad nije izašla na vidjelo. U kratkom vremenu serija je zasjela na vrh gledanosti Netflix serija, a pozitivne kritike smjestile su ju kao jednu od najboljih trilera prema istinitoj priči.

Ali sada kada je službeno u pripremi druga sezona, možda se ipak sazna tko je “The Watcher”?

U jučer objavljenom tweetu tv mreže stoji: “Nakon rekordnog uspjeha DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Ryan Murphy & Ian Brennan napravit će još dva dijela koja će se fokusirati na druge monstruozne figure koje su utjecale na društvo. Druga sezona The Watchera također je dobila zeleno svjetlo!”

Foto: Netflix

Ipak, unatoč brojnim istragama policije i privatnih detektiva, “The Watcher” nikada nije identificiran. To znači da bi svaki potencijalni razvoj događaja u jezivom slučaju mogao dovesti do novog zapleta za daljnje nastavke.

Još se ne zna točna radnja, kao i točan datum izlaska, ali veseli nas činjenica da uskoro kreće planiranje i realizacija druge sezone o kojoj ćemo vas na vrijeme sve obavijestiti.