Potvrđen datum najelegantnijeg piknika u Zagrebu!

Viktoria Šafranić 09. ožujka 2017.

Rezervirajte svoje mjesto za Le Dîner en Blanc koji će se održati 20. svibnja!

Internacionalna gurmanska senzacija Le Dîner en Blanc u Zagreb stiže 20. svibnja 2017. na jednu od kultnih gradskih lokacija. Prijave za nezaboravnu večer, druženja, prijateljstva, elegancije, ljepote i magije već su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na ovom jedinstvenom pikniku u bijelom koji već tri desetljeća očarava cijeli svijet.

Dîner en Blanc

„Postoje piknici, a postoje i Piknici“ napisao je New York Times o pop-up gozbi koju su François Pasquier i nekoliko njegovih prijatelja pokrenuli u Parizu, a koja danas privlači više od 10.000 ljudi godišnje. Hrana, vino, zabava i ples dio su ovog posebnog događanja koje već trideset godina promiče poruku prijateljstva i uživanja u jednostavnim stvarima u životu.

Kako bi dobili priliku da sudjeluju na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom, svi zainteresirani se moraju upisati na listu čekanja na službenoj web stranici: zagreb.dinerenblanc.com/registrirajte.

Dîner en Blanc

Jako smo zadovoljni dosadašnjim interesom i velikim brojem prijava za premijerno izdanje Le Diner en Blanc. Važno je istaknuti da će samo oni koji se registriraju putem službene stranice moći kupiti ulaznicu za ovo jedinstveno događanje. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme upišu na listu jer je broj mjesta ograničen“, izjavila je Tihana Barišić, koja je uz Joea Bašića, Branimira Karačića i Katrinu Nikšić preuzela ulogu domaćina.

Dîner en Blanc

Što se tiče pravila, postoji ih nekoliko kojih se treba pridržavati kako bi se zadržala tradicija događanja Le Dîner en Blanc. Iako su originalnost i kreativnost poželjne prilikom odabira modne kombinacije, bitno je držati se najvažnijeg pravila – sve mora biti isključivo bijele boje. Osim stola, dvije bijele stolice te bijelog stolnjaka, gosti moraju uzeti i košaru za piknik s hranom te čašama i bijelim posuđem. Za sve one koji ne žele nositi vlastitu opremu i hranu postoji i opcija predbilježbe putem online rezervacije tijekom inicijalne registracije za pozivnicu koja će se moći preuzeti na samoj lokaciji događanja.

 ###

O Dîner en Blanc International

Osnovan 2012. godine sa sjedištem u Montrealu u Kanadi, Diner en Blanc International zaslužan je za pokretanje ovog tajnovitog piknika u preko 70 gradova i 25 država diljem svijeta.

Dîner en Blanc

Domaćini zagrebačkog Le Dîner en Blanc

Joe Bašić vlasnik je tvrtke MPG specijalizirane za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji koja godišnje organizira više od 3.000 događanja te ima 350 stalnih zaposlenika. Tihana Barišić rođena je Zagrepčanka koja se kao dijete preselila u Monako, a nakon završene gimnazije te fakulteta u Nici, Francuska, vrlo je brzo ušla u svijet organizacije evenata kojim se bavi još i danas, nakon povratka u Hrvatsku. Vlasnica je tvrtke TB EVENTS, a ima završen i tečaj za “Professional Congres Organizer” (PCO). Katrina Nikšić rođena je u Kanadi, a u Hrvatsku se preselila prije 6 godina. Sa zadovoljstvom i strašću koordinira razne evente za tvrtku MPG u Zagrebu. Branimir Karačić direktor je tvrtke Envy koja zapošljava 8 talentiranih mladih ljudi, specijaliziranih za digitalni marketing.

Dîner en Blanc

Više informacija o događanju može se pronaći na službenoj Facebook stranici  DinerEnBlanc.Zagreb, te na Instagram profilu dinerenblanczagreb, uz hashtagove #dinerenblanc  #dinerenblanczagreb #debzagreb2017 #debzagreb.

 

Službeni video događanja Le Dîner en Blanc možete pogledati ovdje:

Više informacija i fotografija događanja Dîner en Blanc može se pronaći na stranici dinerenblanc.com.