FOTO by Instagram @ambs_luke / YouTube

Bizar

Potrošila 120 000 dolara na tetovaže, a sada prekriva tijelo kako bi ponovno vidjela pravu sebe

Krešimir Šustić 07. srpnja 2020.

Još jedan u nizu bizarnih slučajeva!

Tetovaže su ukrasi na tijelu koji nam u većini slučajeva znače nešto posebno u životu, stoga se odlučimo za takvo nešto, kako bi nosili svoju malenu umjetnost gdje god da krenemo.

Kako u svemu, pa tako i u ovome, ljudi su skloni pretjerivanju i jednostavno rade od sebe klaunove i stvari nakon kojih kasnije ipak malo požale.

Jedan takav slučaj dogodio se u Australiji, u kojem se sudionica ove priče upustila u nešto nesvakidašnje i transformirala se od glave do pete.

Kroz 10 godina, Amber Luke iz Brisbanea, pretrpjela je dramatične promjene za koje se sama odlučila, te potrošila nevjerojatnih 120 tisuća dolara kako bi istetovirala cijelo tijelo.

Najekstremnija je bila ona u kojoj je ubrizgavajući plavu tintu u očne jabučice tri tjedna bila slijepa, no ona kaže kako se u svojoj koži osjeća bolje nego ikada.

Međutim, u sklopu zabavnog eksperimenta za epizodu jednog showa, prekrila je sve tetovaže na licu i vratu kako bi pokazala svom partneru svoj prirodni izgled.

Naravno, Amber ne žali što se tiče promjena jer nikome ne nanosi štetu, već radi ono što želi i to je tjera da ustane ujutro i bude sretna osoba.

25 godišnjakinja imala je i niz drugih postupaka kao što su povećanje grudi, brazilsko podizanje stražnjice, umetanja implantata u uši i popunjavanje obraza i usana.