Dekor

Potrebnu dnevnu dozu kofeina čuvat ćemo u Hello Kitty bočicama od nehrđajućeg čelika!

Viktoria Šafranić 31. kolovoza 2020.

Kofein je mnogima glavni okidač za uspješan dan...

Za posao, u šetnju, tijekom vožnje bicikla, na trening, u shopping, na plaži – bočica vode must-have je u ljetnim mjesecima. Ova nezaobilazna tekućina prijeko nam je potrebna kako bismo hidratizirali tijelo tijekom visokih vrućina.

Naravno, najesen je također bitno piti puno vode, no tu su još neki topli napici koji nam pomažu da izdržimo one najzahtjevnije dane. Jedan od prioriteta za kojim svi posežemo je kofein.

Bez obzira jeste li ljubitelj espressa, kave s mlijekom ili cappuccina, većini populacije kava je najdraži napitak. Na web trgovini Sanrio koja je zastupnik za Hello Kitty proizvode, pronašli smo dvije božanstvene bočice u crnoj i bijeloj boji.

Zaljubili smo se u nove Hello Kitty bočice...

Nehrđajuća bočica Zojirushi x Hello Kitty stvorena je da vas prati u svakodnevnim aktivnostima. Osim što dolazi s grafičkim dizajnom najšarmantnije mice mace, ova visokokvalitetna vakuumska dvoslojna boca u svakom će trenutku održavati pića na savršenoj temperaturi.

Kava, čaj, voda ili sok, štogod naumili piti, u ovoj bočici zagarantirana je optimalna temperatura do 6h. Također, bočica se veoma lako čisti tako da će vam cjelokupna priprema oduzimati tek nekoliko minuta, što si svatko od nas može priuštiti prije posla.

Uz jednostavno otvaranje samo jednim potezom, tu su još neke prednosti. Poklopac i sigurnosna brava dovoljno su čvrsti tako da ne morate brinuti oko slučajnog otvaranja ili propuštanja. Slobodno je ubacite u torbicu ili ruksak bez straha od prolijevanja.

Niste miljenik aparata za kavu na poslu ili kolege nekako uvijek kupuju čaj s okusom koji vam ne odgovara? Najviše vam godi kada sami sebi pripremite dnevnu dozu najdražeg napitka? Onda su ove stylish bočice idealne za vas. Uljepšajte si zadnji kvartal u godini jednom od ovih ljubimica.

Za više detalja o istima, kliknite na link.