Potraga za omiljenim satom nikada nije bila lakša i jednostavnija!

Viktoria Šafranić 15. studenoga 2017.

WATCH-A-PORTER - virtualna trgovina gdje ćete ostajati satima!

Ženski i muški ručni satovi najpoznatijih svjetskih brandova, koji su osvojili društvene mreže, sada su udaljeni tek nekoliko klikova. WATCH-A-PORTER novi je webshop koji na jednom mjestu nudi globalno popularne brandove i modele satova koji su osvojili ljubitelje mode i modnih dodataka.

Minimalistički dizajn, posvećenost detaljima, fina obrada i doza elegancije trenutno su hit kad je u pitanju dizajn satova, a upravo takve modele nude brandovi Cluse, Komono, Mockberg, Nixon i Tissot, koji se nalaze u ponudi WATCH-A-PORTERA.

Ručni je sat odraz osobnosti i identiteta njegova vlasnika, a otkako je došao u modu, krajem 19. stoljeća, to je jedini modni dodatak kojeg kontinuirano nose i žene i muškarci. Iako u domeni accessorize, satovi se biraju mnogo rjeđe od drugih modnih detalja pa stoga i s puno više pažnje i promišljenosti, pazeći pomno da odgovaraju lifestyleu.

Moćan modni detalj koji uvijek ostavlja snažan dojam, puno je više od kazaljki koje odbrojavaju vrijeme čime se vode i brandovi ove online adrese, koji do sad nisu bili dostupni u Hrvatskoj. Internet je uvelike pojednostavnio način kupnje, a brza i sigurna online kupovina putem nove in adrese sada vrhunske satove čini dostupnijima no ikad.

Classy i trendy modeli, koji odlično odgovaraju svakom stilu dio su najnovijih kolekcija satova, koji garantiraju kvalitetu i autentičnost. Tradicija i inovativnost Tissot branda, minimalistički, a opet futuristički Komono ili Cluse, koji je zavladao modnom blogerskom scenom, sportska elegancija Nixon modela i atraktivni švedski dizajn Mockberg satova pružaju raskošan izbor modela za svakoga.

Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, možete saznati na online adresi WATCH-A-PORTER-u, a uz redovite novitete u njihovoj ponudi potraga za satom nikada nije bila lakša i zabavnija.