FOTO by c&a

Moda

Potpisujemo za ovakav nedjeljni cozy outfit!

Antonija Andabak 29. studenoga 2020.

Kompletan outfit: kaput camel boje i trenirku u lila nijansi možete kupiti u C&A!

Trenirke su se na velika vrata vratila, ne samo u modu, već kao odličan izbor za cjelodnevne obaveze, osobito ako ste jedni od onih koji ciljaju na udobnost i praktičnost.

Na ulicama grada, sve više viđamo trenirke i to najčešće u vidu jednobojnog kompleta koji čini širi model donjeg dijela popularnih joggersa te isto tako širi gornji dio koji se ponekad pojavljuje i u crop izdanju. Ranije smo već pisali o domaćim celebrity damama koje također biraju trenirke, ne samo kao logičan izbor za vježbanje već i kao fenomenalnu kombinaciju za odlazak u grad ili na kavicu s laptopom za dovršavanje poslovnih zadataka.

Među C&A novitetima za oko nam je istog trena zapela komplet trenirke u nježnoj lila nijansi kakva se nosi cijele godine, a istodobno zaključujemo da je lila nova beige boja – u trendu u svakom trenutku, bilo kada!

Ono što je cijelu kombinaciju podiglo na višu razinu je kombinacija s dugačkim camel kaputom koji daje posebnu modnu odvažnost i potpuni look ma gdje god se uputili!

14.99 €
12.99 €

Popularne kakve jesu, što zbog dizajna i boje, što zbog medijskog utjecaja i zanimljivih kombinacija koje mnoge fashionistice dijele na društvenim mrežama, ovakve trenirke brzo nestaju s polica trgovina!

Cijene u C&A trgovinama oduvijek su bile povoljne pa tako komplet možete kupiti za otprilike 220 kuna dok će vas za gradske šetnje grijati camel kaput za 525 kuna! Kaput je u ovim trenucima rasprodan, no na stranici C&A možete pronaći slične modele i nijanse.