FOTO by Amazon

Bizar

Postale hit! Mrežaste hlače protiv komaraca učinkovito će vaš štititi od ovih dosadnih napasnika!

Antonija Andabak 02. svibnja 2021.

Ovo ljetno miriše na pobjedu u borbi protiv komaraca!

Bezbroj je pozitivnih stvari koje povezujemo s ljetom: lijepo vrijeme, more, opuštanje i kokteli, ali postoji jedna jedina stvar koja nestvarno nervira: komarci! Oni su najbrži način kako umanjiti zabavu u vrtu, roštiljanje i boravak u prirodi.

Njihova napasna pojava toliko ponekad zna biti intenzivna da pobjeđuju i pronalaze načine kako premostiti sve zaštite koje ste primijenili ne bi li se obranili od dosadnjakovića.

Tvrtke koji lansiraju proizvode za zaštitu protiv komaraca svake su godine sve dosjetljivi, a ne tako davno, na tržištu su se pojavile mrežaste hlače protiv komaraca koje će vas parcijalno, ali maksimalno zaštititi od ujeda komaraca!

Tada su te iste hlače doživjele veliki boom i postale hit, osobito među vrtlarima koji svake godine vode pravu borbu protiv najezde komaraca, a ako živite u istočnom dijelu Hrvatske, mislimo da bi vam osim hlača, dobro došlo i odijelo od istog materijala!

Hlače koje štite od struka do zglobova, napravljene su od ultra tanke mrežice, a osim što pružaju potpunu zaštitu od ugriza kukaca, rješenje su i protiv opasnih nametnika poput krpelja.

Imaju elastina u struku i gumicu oko zglobova kako bi u potpunosti spriječili ulazak buba, a ujedno su i udobne za nošenje. Laganog su i šireg modela pa ispod njih možete obući tanju trenirku ili tajice.

Osigurajte ugodno ljeto i bezbrižan boravak u prirodi uz unisex mrežaste hlače protiv komaraca koje možete naručiti na Amazonu po cijeni od 80,00 kuna.