FOTO by Orsay

Moda

Poslovna elegancija: 15 modela kožnih suknji iz Orsaya već od 140 kuna!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2020.

Uz Orsay, odijevanje za posao dolazi na jednoj višoj, sofisticiranoj razini...

Hlače su neizostavni dio poslovnog outfita i svatko ima barem dva para u svojoj garderobi. Bijele košulje također se nalaze visoko na listi prioriteta kada govorimo o business looku. A što je sa suknjama i u kojoj su mjeri prihvatljive?

Postoje neka pravila koja moramo poštivati prilikom nošenja suknji, kada govorimo o poslovnom odijevanju. Za početak, poželjno je da ista ne bude iznad koljena, a nije primjereno ni da se pretjerano ističe svojim vibrantnim bojama ili upečatljivim uzorcima.

Naravno, sve ovisi o tome s čime je kombiniramo. Ovaj trendi odjevni komad će uz crne najlonke ili grilonke izgledati sasvim elegantno, čak i ako je riječ o nešto kraćem modelu.

Suknje su posebice dobrodošle u narednom periodu kada ih možemo kombinirati uz košulje, pulovere, dolčevite i ostale najdraže zimske komade. Nadalje, ovaj odjevni predmet jedan je od rijetkih koji istodobno pristaje uz gležnjače i visoke čizme.

Na policama Orsaya pronašli smo 10 modela kožnih suknji koje dolaze u bojama jeseni. Mustard žuta, burgundi, smaragdno zelena, klasična crna, smeđa i bež samo su neke od nijansi koje će se savršeno uklopiti uz najraskošnije godišnje doba.

Od pencil, plisiranog do A-kroja, svaki od ovih modela rezerviran je za snažne poslovne žene koje njeguju elegantan stil odijevanja.

U nastavku donosimo galeriju s 15 Orsay najpoželjnijih suknji za jesen koje će vam dati potrebnu poslovnu moć i samopouzdanje u pregovaranju: