FOTO by Instagram @josko_gvardiol @andrejkramaric @lovromajer

Poznati

Posljednje poziranje Vatrenih – uskoro kreće ludnica!

admin 12. lipnja 2024.

Pogledajte galeriju Vatrenih koji su se odlučili na ovakav potez

Za dva dana kreće EURO 2024. i bez obzira voljeli nogomet ili ne, svatko će gledati i bodriti naše Vatrene na putu za što bolji plasman. Iako je Njemačka domaćin prvenstva, Hrvati će se osjećati kao na svom terenu jer se očekuje velik broj naših navijača.

Hrvatska prvu utakmicu igra u subotu, 15.06. protiv Španjolske, onda u srijedu 19.06. protiv Albanije i na kraju grupnog natjecanja protiv Italije 24.06.

Svi jedva čekamo početak, ali sigurni smo da ga čekaju i naši igrači, a u iščekivanju početka velik broj igrača odlučio je iskoristiti vrijeme za posljednje poziranje u hrvatskim dresovima i zastavama.

Iako su neki senatori momčadi odlučili preskočiti ovu aktivnost, oni nešto mlađi objeručke su je prihvatili. Tako smo pronašli fotografije Joška Gvardiola, Borne Sose, Lovre Majera, Andreja Kramarića, Josipa Šutala, Luke Sučića, Martina Baturine, Martina Erlića, Marka Pašalića i Maria Pašalića.

Lijepo je vidjeti Vatrene u ovakvim zajedničkim aktivnostima koji podižu duh i zajedništvo te se nadamo da će, zahvaljujući tim atributima, još jednom povesti Hrvatsku u borbu za medalje.