FOTO by A most unusual garden

Iće & piće

Poslijepodne pijuckamo svoj prvi GIN u najšarmantnijoj kućici na drvetu!

Viktoria Šafranić 11. svibnja 2020.

Na ovo mjesto ćemo se već danas uputiti. Gdje vi planirate na prvo piće?

Nakon gotovo dva mjeseca, mnogi kafići i restorani od danas ponovno smiju raditi. Situacija koja nas je zadesila nikome nije bila ni na kraj pameti i da nam je netko početkom godine rekao što nas sve očekuje, samo bismo odmahnuli rukom. No u svakom zlu neko dobro, svi smo mi u ovoj karanteni postali nekako savjesniji, bolji.

Naravno, sada nam je dosta izolacije i već tjednima sanjamo o prvim kavama i druženju s najdražim prijateljima. Konačno smo i to dočekali, da možemo negdje sjesti i naručiti svoje najdraže piće.

I dok se neki još ne žele izlagati, drugi su spremni prihvatiti taj rizik i već su se uputili na prvu jutarnju kavu. Mi svoju pijemo iz redakcije, no znamo gdje ćemo poslijepodne otići na najukusniji Gin.

‘A most unusual garden’ mjesto je na kojem smo često boravili, osobito tijekom proljetnih dana kada je otvorena njihova kućica na drvetu koja izgleda kao iz bajke. Nema ljepše slike od one kada oko nje sve procvjeta i cijeli krajolik okruže šarmantne boje proljeća.

Unutar njihove ponude mogu se pronaći razne vrste pića, kao i najukusniji Gin, koji je uvijek upotpunjen neodoljivim začinima poput perzijske ruže, dehidrirane naranče i slično.

Ako slučajno ne pronađete mjesto u kućici, uz vintage stolove tu su i stepenice s umjetnom travom i ukrasnim jastučićima na kojima je gušt kratiti vrijeme.

Danas su krenule lagane gužve na cesti, no to nam ne predstavlja nikakav problem jer smo toliko napunili baterije da samo jedva čekamo izaći i uživati u svakom danu punim plućima, na što smo ranije često zaboravljali.

Ne znamo gdje vi planirate popiti svoje piće i obilježiti te savršene trenutke s društvom prigodnim selfijem, no naša preporuka definitivno je ovaj neodoljiv eksterijer.