FOTO by Instagram @jelka12

Poznati

Poseban dan u životu Jelene Veljače!

admin 28. siječnja 2022.

Za atraktivnu plavušu današnji je dan rezerviran za slavlje…

Siječanj je za mnoge najdepresivniji dan u godini i svi nekako jedva čekamo da prođe, ali ne i poznata producentica, aktivistica i glumica Jelena Veljača, čiji suprug na današnji dan ima 50. rođendan.

Jelena je u ponoć na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ljubi svoju jaču polovicu, Vitu Turšića ispred kojeg se nalazi prekrasna torta i svjećice s brojem 50.

Uz objavu je kratko napisala: „midnight and lifetime“. Osmijeh na njihovim licima govori više od tisuću riječi i na prvi pogled je jasno da je ovo dvoje golupčića zaljubljeno preko ušiju.

Budući da je riječ o jubilarnom rođendanu, ovog se vikenda zasigurno sprema i velika proslava, no zapravo je najveća želja svakog od nas dočekati rođendan u krugu najbližih, što se Viti i ostvarilo.

Da podsjetimo, Jelena i Vito su 12. lipnja uplovili u bračnu luku. Svadbena svečanost održala se u najraskošnijem zelenilu u Zagrebu, Botaničkom vrtu. Bila je to intimna, ali posebna ceremonija koja će im zasigurno zauvijek ostati u sjećanju.

Poznati par živi zajedno s Jeleninom kćerkicom Lenom, koja je često u glavnoj ulozi na majčinim fotografijama.

Za kraj, želimo im još puno ovakvih radosnih i bezbrižnih dana.