Zabava

Posao iz snova za sve parove koji vole putovati!

admin 05. svibnja 2021.

Čuvanje privatnog otoka na Bahamima s plaćom od 120,000$ godišnje zvuči primamljivo

Jedna bogata obitelj raspisala je natječaj za posao koji je privukao pažnju svim parovima koji vole putovati. Obitelj ima privatni otok na Bahamima gdje su, za vrijeme pandemije, neko vrijeme živjeli, a sada je vrijeme da se vrate svom domu.

Budući da se radi o luksuznom posjedu prepunom vrijednih stvari, bračni par je raspisao natječaj za posao namijenjen svim parovima koje vole putovati.

S plaćom od 120 000$ godišnje i mogućnosti korištenja svih sadržaja, nije iznenađujuće da je ovaj natječaj dobio epitet “posao iz snova“.

Otok na potezu između Naplesa, Floride i Bahama postat će nečija adresa i radno mjesto idućih godinu dana, a sudeći prema količini prijava dobivanje pozicije jednako je dobitku na lutriji.

Iako natječaj zvuči dosta formalno, zapravo se radi standardnom radnom vremenu od 8 do 17 sati unutar kojeg ćete morati brinuti o nekretninama i pokretninama na otoku bogate obitelji. Što ćete raditi u slobodno vrijeme birate sami, ali s obzirom na lokaciju vjerujemo da je “čilanje” na pješčanoj plaži” u prvom planu.

Moramo spomenuti da su vikendi slobodni tako da ćete imati vremena za opuštanje i istraživanje okolice. Čak je i agencija, koja je u ime obitelji raspisala natječaj, rekla da je ovo prilika koja se pojavi jednom u životu i da bi trebali razmisliti da se i netko od njih prijavi.

Ako ste u sretnoj vezi, volite egzotična mjesta i mislite da biste mogli izdržati godinu dana na otoku pod palmama i biti za to plaćeni onda je prijava na LINK za vas od životne važnosti.