Posao iz snova! Ispijajte Rosé u francuskom dvorcu. Oui, oui – želimo taj posao!

Antonija Andabak 19. svibnja 2019.

Cijena za guštanje doista je pozamašna.... još ako ste na "ti" s društvenim mrežama...

Brend Rosé All Day nudi posao rosé influencera na Instagramu i nekako si razmišljamo da mnogi već rade taj posao, a nisu adekvatno ili uopće plaćeni! Sada se pruža prilika da to promijenite!

Za, pazite – 10.000$ i ružičastog vina koliko vam to srce želi, tvrtka će odabranog kandidata smjestiti u jednom od živopisnih francuskih dvoraca kako bi mogao fotografirati ovo romantično piće u savršenom okruženju i uploadati fotografije na društvene mreže na koje će mnogi biti pomalo ljubomorni.

Brend će otvoriti natječaj putem društvene mreže Instagram koji počinje 8.lipnja, kada se obilježava Nacionalni dan omiljene nam sorte vina rosé. Kako biste sudjelovali, pratite @Rose_All_Day i objavite “ubojitu” fotografiju sebe, svojih prijatelja u društvu ove ljetne vodice, označite hashtagom #RoséAllDay i voilà. Vremena imate do 2.rujna, dok se dan poslije bira pet finalista među kojima će pobijediti onaj koji ispunjava kriterije tvrtke.

“Osoba mora imati oko za detalje, razvijenu maštu, osobnost i “žicu” za osmišljavanje lako uočljivih/pamtljivih naslova koje imaju veze s ovim divnim pićem” – izjavili su iz odjela za odnose s javnošću i kandidate upoznali sa svojim željama.

Konačno, smatrajte ovo natjecanje izlikom za ispijanje vina i objavljivanje rosé fotografija cijelo ljeto! Kad malo bolje razmislimo, koga zavaravamo, to bismo ionako učinili!

Sretno!