Poruka Djedu Božićnjaku: Ove Vintage disco-role bile bi najslađi dar ispod bora ikad!

Antonija Andabak 10. prosinca 2017.

Ne znate što biste darovali frendici koja obožavava vintage?Mi znamo, dovoljno je odabrati idealnu boju i retro disco role stižu u prave ruke!

Pronašli smo božićni poklon koji je sve samo ne običan. Ove godine, za oko su nam zapele nevjerojatno slatke retro Moxi disco-role napravljene od brušene kože, dizajnirane u šest boja: mint, tirkizna, crvena, ljubičasta i magenta. Izgledom nas vraćaju u lude 70-te pošto su kreirane s visoko vezanim vezicama upravo onako kako smo ili nosile ili u kojima su naše mame s guštom “đirale” po kvartu.

Moxi Suede Roller Skates $299

Ne samo da su praktične za rolanje uz čiju ćete pomoć utegnuti tijelo, ovaj primjerak rola nećete moći prestati fotografirati iz svih kuteva, izvrsno za Instagram, zar ne? Možete li zamisliti da ih otvarate na božićno jutro? Mi da no svakako pripazite na veličinu prilikom naručivanja s obzirom na veći kalup stoga birajte broj manji od vaše regularne veličine.

Moxi Suede Roller Skates $299.00

Kvaliteta ovih rola je neupitna i definitivno odlična investicija-nosit ćete ih sezonama, a pošto su retro-ostaju u modi dovijeka. Nadamo se da su na nečijoj listi darova koji će ići upravo vama u ruke!