FOTO by Instagram @ jovanadoroski / @tapasakeportonovi / @antonela.db

Putovanja

Portonovi i famozne ljuljačke u bazenima za sve koji traže drugačiju vrstu bijega!

admin 27. lipnja 2022.

Rezervirano samo za one prave hedoniste!

Smještena na jugoistoku Europe, u susjedstvu etabliranih turističkih točaka Hrvatske, Grčke i Italije – Crna Gora je sigurna, neotkrivena destinacija zadivljujuće ljepote, koja bi trebala biti dio svakog europskog kruga.

Sa svojim dramatičnim planinskim lancima i krivudavom obalom azurnog mora, Crna Gora je jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu tijekom cijele godine, dok je One&Only Portonovi savršeno utočište iz kojeg možete istražiti obalu i čari regija. Portonovi Resort nalazi se u Herceg Novom, na 1,8 km od plaže Baošići, te sadrži restoran, besplatno privatno parkiralište, sezonski vanjski bazen i bar.

Mnogi kažu da nema mjesta kao što je Portonovi. Od dana provedenih na egzotičnim pješčanim plažama do noći provedenih na idiličnim večerama pod zvijezdama, dva dana ovdje ne mogu biti slična. Ovaj krajolik pruža neopisive mogućnosti za one koji žude za avanturom, od skrivenih obalnih uvala do čudnovatih sela koja se skrivaju ispod tih epskih vapnenačkih vrhova.

Ako pak ne želite ići daleko od mjesta gdje odsjedate, Portonovi ima sve što vam može zatrebati, od trgovina i galerija, do teretana, sportskih klubova i wellness centara. Sve to, plus privatna plaža s bijelim pijeskom, beskrajni vanjski bazeni i mirisni uređeni vrtovi.

Nas su posebno oduševili bazeni s ljuljačkama u kojima možete provesti čitave dane, a posebno bismo vam preporučili da zauzmete poziciju na istima tijekom zalaska sunca. To je uistinu nešto neprocjenjivo.

Gdje god se nalazili u Portonovima, more Bokokotorskog zaljeva obasjano suncem nije daleko od vas.

Njihovi najbliži susjedi su Kotor i Perast, dva drevna grada koja nude uzbudljiv spoj povijesnog interesa i modernih intriga. Drevne crkve uklopile su se uz živahne noćne klubove, dok se natkrivene tržnice ugnijezde u sjeni velikih i razrušenih palača. Čini se da svaki zavoj ovdje nosi nešto novo, s izvrsnim trgovinama, buticima i restoranima koji tek trebamo otkriti.

Pronađite svoje savršeno utočište – provedite odmor u Portonovom, okruženi prirodom na azurnom Jadranu.

Utočište koje odiše spokojem, daleko od vreve suvremenog društva. Mjesto za one koji imaju avanturistički duh, na kojem možete uživati sa svojim najbližima. O kakvom god odmoru maštali, Portonovi ima nešto za vas.