FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Poput školarke! Lana Klingor Mihić izgleda još mlađe s novom bob frizurom!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2022.

Odmah nam dođe da i sami napravimo ovakvu transformaciju...

Prije svega mama, a potom pjevačica, poduzetnica, master chef u kuhanju, ponosna vlasnica nekoliko simpatičnih kućnih ljubimaca i još mnogo drugih titula mogli bismo nadjenuti Lani Klingor Mihić, koja živi život punim plućima, zajedno sa svojim suprugom i trima kćerima.

S ulaskom u Novu godinu, svi mi razmišljamo što bismo mogli promijeniti, zadajemo si ciljeve koje planiramo ostvariti i na papir zapisujemo želje koje bismo voljeli ispuniti.

Neki krenu rigorozno poput: „Svaki mjesec ću pročitati 4 knjige“ ili „Do proljeća moram biti u top formi“ pa se već u prvom kvartalu izgube u svom naumu. Drugi pak krenu lagano, znajući da je godina pred njima i da sve stignu.

Lana Klingor Mihić prvu je promjenu odlučila napraviti u vidu frizure. Uputila se u omiljeni zagrebački salon Evelin ne bi li dobila transformaciju kakvu je priželjkivala. Odlučila se za modernu i sofisticiranu frizuru – bob.

Lana se prepušta samo u ruke profesionalaca koji će od njezine kose učiniti onaj wow efekt. Svoju je promjenu imidža posvetila vlasnici salona Evelin Benković. Riječ je o personaliziranom šišanju dovedenom od savršenstva. Ovaj je put omekšana linija njenog klasičnog boba kako bi kosa uvijek savršeno padala, bez obzira na to kako je počešljana!

S jedne strane urbana i jako fashion, a s druge strane ženstvena i seksi frizura. Lanin bob se može nositi u najrazličitijim varijantama: fenirano na valove, na ravno, na unutra, s volumenom, zalizano u wet look koji je apsolutni hit… Izbora je zaista mnogo!

Prelijepa brineta u svom camel smeđem teddy kaputu pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama, a ako i vi želite ovu neodoljivu frizuru koja definitivno pomlađuje, naručite se za svoj tretman ili konzultacije na 01/4666-204.