Popusti u Zagrebu završili, u Samoboru tek počinju!

Viktoria Šafranić 01. ožujka 2017.

Shopping Gallery Samobor slavi svoj prvi rođendan! Pridružite se rođendanskoj proslavi u vremenu od četvrtka 02. ožujka do nedjelje 05. ožujka 2017. godine. Nesumnjivo će vas ugodno iznenaditi specijalni popusti, pokloni i zabave za djecu i odrasle!

Shopping Gallery Samobor uskoro slavi prvi rođendan. Pridružite se rođendanskoj proslavi u vremenu od četvrtka 02. ožujka do nedjelje 05. ožujka 2017. godine. Budući da je ovo centru prvi rođendan, nesumnjivo nam spremaju mnoga iznenađenja.

Ne možemo otkriti baš sve, ali dovoljno je da znate jedno: Očekuju vas specijalni popusti, pokloni i mnoštvo zabave za djecu…

Shopping Gallery Samobor i događanja koja Vam sprema možete pratiti putem njihove Facebook stranice.

Shopping Gallery Samobor je trgovački centar otvoren u ožujku 2016. godine u na istočnom ulazu u grad Samobor. Centar ima 12 trgovina – poznatih brandova koji su već prisutni u Hrvatskoj, te raspolaže s 300 parkirnih mjesta. Centar, se proteže na više od 8.500 kvadratnih metara, i ima koncept tzv. retail parka, odnosno svaka trgovina ima svoj zaseban ulaz s vanjske strane zgrade. Trgovine koje možete pronaći tamo su: Müller, C&A, Sport Vision, Galileo, JYSK, Kik, Takko, Zoo City, Leggiero, Exclusive Change, CCC, Elipso. Garantiraju vam kvalitetan izbor i dobre cijene. Investicija, koja je vrijedna više od 10 milijuna eura, otvorila je više od sto novih radnih mjesta u Samoboru. Ovo je prvo takvo ulaganje Silverleaf Dva d.o.o., američkog investitora u Hrvatskoj.