FOTO by Parfois

Moda

Popularne točkice u nikad veselijem izdanju! TOP komadi za užarene ljetne dane!

Daria Lovrić 07. lipnja 2023.

Razigrani print u efektnim nijansama u fokusu lepršavih outfita!

Naprosto je nemoguće zasititi se točkica. Ovaj razigrani vintage print, još od davnih 90-ih vlada modnom scenom, posebice u proljetnom i ljetnom periodu. Popularnost točkica svake je sezone iznova sve veća, a viđamo ih u raznoraznim izdanjima.

Haljina s točkicama
Haljina s točkicama – 35.84 €

Najpopularnije su one u kombinaciji bijele i crne boje, međutim u zadnje vrijeme, sve se češće odlučujemo na raznobojne kombinacije.

Točkice (i dalje) vladaju

Unutar nove Parfois kolekcije pronašli smo nekoliko must-have komada s točkicama koje smo na prvi pogled poželjeli u svojoj ljetnoj kolekciji odjeće.

Haljina s točkicama 2
Haljina s točkicama – 35.84 €

Brend Parfois, na našim je prostorima prvenstveno prepoznatljiv po kvalitetnim i privlačnim modnim dodacima. Osim širokim asortimanom torbica, kupce privlače upečatljivim nakitom i putnim accessoriesom.

Ipak, ovog puta za oko su nam zapeli točkasti odjevni komadi poput haljina i efektne midi suknje od viskoze s narančasto-žutim točkicama različitih dimenzija.

Suknja s točkicama
Suknja s točkicama – 38.49 €

Radi lagane viskozne tkanine u kojoj se nećete znojiti i lepršavog materijala koji će vam omogućiti udobnost pri svakom koraku, naš favorit je efektna haljina s tankim naramenicama u kojoj ćemo provesti cijelo ljeto.

Haljina s točkicama – 35.84 €

Točkasti primjerak u boji vina nosiv je u svim prilikama, neovisno za koju se obuću i modne dodatke odlučili.

Cijelu ponudu možete škicnuti i izabrati svog favorita putem Parfois web trgovine.