FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Popularna voditeljica Marijana Batinić produženi vikend provela s obitelji, a palo je i prvo kupanje u moru!

Daria Lovrić 31. svibnja 2023.

Ovog puta, umjesto u rodnom Splitu, Marijana je vikend provela u Makarskoj!

Jedna od najomiljenijih hrvatskih voditeljica Marijana Batinić odlučila je produženi vikend provesti daleko od užurbanog Zagreba, sa svojom obitelji.

Instagram @marijanabatinic

Sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicama Enom i Rozom rezervirala je odmor u jednom hotelu na našoj obali. Umjesto rodnog Splita, Marijana je ovog puta izabrala Makarsku za svoju vikend destinaciju.

Instagram @marijanabatinic

Produženi vikend, predivna obitelj odlučila je iskoriti za punjenje baterija i uživanje na našoj obali. Dok su se Roza i Ena igrale u igraonici i brčkale u bazenu, voditeljica i njezin suprug uživali su na ležaljkama, prvom kupanju u moru, upijajući sunčeve zrake.

Marijana Batinić je na svom Instagram storyju pokazala vitku liniju u trendi bikiniju u maslinasto zelenoj boji koji je naglasio njezinu već preplanulu put.

Marijana Batinić raznježila emotivnom posvetom…

Inače, ona i bivši rukometaš i marketing stručnjak Matej u braku su osam godina, a upoznali su se na Halloween partyju u zagrebačkom Katranu. Osim što je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj s mužem pozira na plaži, Marijana je objavila predivnu fotografiju s djevojčicama.

“Lipa je ka Jadran plavi kad u zoru sunca sjaj iznad Biokova se javi.. Cure su prvi put u Makarskoj i baš su oduševljene. Volim misliti da je to zbog jedinstvenog spoja velebne planine koja izranja iz prekrasnog mora, ali vjerojatno je zato što smo zajedno i cijeli dan se igramo. Pravi raj, po kojem god kriteriju okreneš, a ja se ovdje nekako uvijek osjećam kao doma.” – poručila je predivna Marijana ispod fotografije.