Popularna Oriflame parfemska voda obogaćena novim mirisnim notama!

Viktoria Šafranić 04. svibnja 2017.

Predstavljamo vam Amber Elixir Crystal...

Proljeće je napokon stiglo, prekrasni dio godine koji će se pretopiti u toplo ljeto. Stoga smo kreirali proljetno lepršavi miris koji će vas pratiti u svakom vašem danu. Našu orginalnu i popularnu Amber Elixir parfemsku vodu obogatili smo svježim i senzualnim mirisnim notama a kao rezultat, predstavljamo vam Amber Elixir Crystal, savršenu proljetno-ljetnu parfemsku vodu koja odiše svježinom i senzualnošću u isto vrijeme.

Zavodljivi, orijentalno-cvjetni miris svjež je i senzualan u isto vrijeme. Luksuzna, orijentalno cvjetna parfemska voda hipnotizira pjenušavim otvaranjem notom baltičkog jantara i crnim kimom u punom cvatu u srcu mirisa koji se smiruje u profinjeni smeđi šećer u osnovi. Pjenušave gornje note grejpa pretapaju se u tajanstvenom i beskrajnom mirisnom tragu. Žena koja nosi Amber Elixir Crystal voli eksperimentirati i uživati u novim iskustvima.

Za kreiranje mirisa Amber Elixir Crystal, vrhunska kreatorica mirisa Christiane Plos inspiraciju je pronašla u čarobnom, mliječnom odsjaju prirodnog jantarnog kamena. Nota baltičkog jantara, koju je osmislila, donosi svježinu i nježne cvjetne aspekte u kombinaciji s vodenim notama iz dubine mora da bi prenijela bogatu paletu oceanskih boja. Sretna dobitnica neodoljive parfemske vode je Silvana Žderić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

To je višeslojna i transparentna nota sa slanim i senzualnim tonalitetom koji savršeno odražava mineralni aspekt jantara.

Ovaj prekrasna parfemska voda dolazi u očaravajućoj tamnoplavoj bočici boje mora, rebrastog dizajna s modernim zatvaračem ukrašenim detaljima ružičastozlatne boje i logotipom.

Cijena za 50 ml: 219,00 kn

 

#mirisna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Oriflame, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo savršenom proljetno-ljetnom parfemskom vodom Amber Elixir Crystal. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.