FOTO by Zara

Kids

Popularan slonić Dumbo glavna je uloga na Zara tenisicama i ruksaku

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Preslatki komadi za vaše najmlađe članove obitelji!

Walt Disneya mnogi od nas smatraju ocem crtanih filmova koji je obilježio najljepše doba u našim životima, djetinjstvo.

Stvorio je brojne likove koji su bili naši glavni super junaci tijekom odrastanja od kojih su najpopularniji Mickey i Minnie Mouse, razne princeze i preslatki slonić Dumbo.

159,90 kn

Popularni slonić poznat je po svojim velikim ušima uz pomoću kojih je letio visoko u nebesa i tako nam pokazao svima kako upornošću i vjerom u sebe možemo postići sve što zaželimo.

Zahvaljujući suradnji brenda Disney i omiljenih modnih marki, naši heroji smjestili su se na brojne komade koje možemo pronaći u trgovinama, a posebnu draž imaju oni za naše najmlađe članove obitelji koji tek uče kako prolaziti kroz život.

199,90 kn

Jedan od njih je i Zara, koja je izbacila dva noviteta kojima ni mi odrasli (koji se barem tako predstavljamo) ne možemo odoljeti i bez imalo srama bi ih posudili od naših klinaca.

Baby žuta nijansa krasi model tenisica u kojima se na fashion način uče prvi koraci i osvaja svijet, a osim što izgledaju stylish, prava su poslastica stvorena za tople dane koji se nalaze pred nama.

Ruksak kao nezaobilazan modni dodatak, bitan je segment i kod naših najmanjih, pa će tako odlazak u vrtić i u park biti prava pustolovina popraćena blagim tonovima žute boje.